reklama
alita6
Fanka BB :)
Kamsi u mnie to samo, taka różowa plama, ale ja myślę, że to po usg. Nie martw sie skoro wczoraj wszystko było ok, na pewno tak jest.Ja wczoraj wszystko super na usg, a dzisiaj rano jak poszłam siku to na papierze trochę brązowego plamienia. Nie wiem czy się martwić czy to nie groźne... mam nadzieje, ale cholera nie może być wszystko normalnie tylko ciagle coś...
4Biedronka
Witam z rana dziś wybieram się na badanka. Będę mieć robioną krzywą cukrową i inne a potem jeszcze wizyta u endo bo TSH ok 4.
Karte ciąży miałam założoną już wczoraj. Gin zbadał, a pierwsze USG jeszcze przedemną.
Karte ciąży miałam założoną już wczoraj. Gin zbadał, a pierwsze USG jeszcze przedemną.
Kamsi a może brudzenie to po USG?Ja wczoraj wszystko super na usg, a dzisiaj rano jak poszłam siku to na papierze trochę brązowego plamienia. Nie wiem czy się martwić czy to nie groźne... mam nadzieje, ale cholera nie może być wszystko normalnie tylko ciagle coś...
Kinderka88
Hej ja właśnie czekam na pobranie krwi później idę do roboty i czekam na wyniki [emoji3] u mnie nocka lepsza szybko usnęłam ale coś mnie brzuch boli od rana
No właśnie wyczytałam, ze po badaniu tak może być. Zerknij na screeny.Kamsi u mnie to samo, taka różowa plama, ale ja myślę, że to po usg. Nie martw sie skoro wczoraj wszystko było ok, na pewno tak jest.
Załączniki
Dzień dobry wszystkim. Wczoraj byłam na wizycie u gina i okazało się,że mam zapalenie pęcherza więc stąd też ciągły ból.. a macica, która się powiększa naciskając na pęcherz wcale nie pomaga [emoji14] no ale dostałam leki i już dzisiaj troszkę lepiej. Na szczęście z kropeczką wszystko ok. USG pokazuje 4+5 TC czyli wszystko się zgadza teraz mogę czekać na kolejną kontrolę w spokoju.
alita6
Dokładnie, także spokojnie. Cieszmy się naszymi maluszkami. U mnie taki kamień z serca, że wszystko ok, że dziś od razu inna energia.No właśnie wyczytałam, ze po badaniu tak może być. Zerknij na screeny.
O której wyniki??Hej ja właśnie czekam na pobranie krwi później idę do roboty i czekam na wyniki [emoji3] u mnie nocka lepsza szybko usnęłam ale coś mnie brzuch boli od rana
Agunia1401
Moderator
Ja dzisiaj też położna ciekawe co mi powie jakie badania da, bo nie mam nawet grupy krwi zrobionej tak mi się to odkladalo do teraz 12.30 idę do niej trzymajcie kciuki żebym się dogadala, nie chciałam tłumacza ale żeby po angielsku mówiła
reklama
Kinderka88
O której wyniki??
13/14 coś takiego