reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
Nie kumam o co w tym chodzi :/
Anita1990
moderatorka
Z tego co widze masz delilatnie ponizej normy wolne hcg I o 100% przekroczone bialko. Jednak taki wynik musi byc interpretowany z usg przez genetyka. Bo to sa tylko suche Dane, ktore trzeba wrzucic w algorytm. Ale wydaje mi sie, ze sa ok.
Ps. Wystarczy, ze ciaza bylaby starsza o 2dni I wyniki juz sa wtedy w normie wiec mysle, ze na spokojnie poczekaj na wynik zniorczy.
Ps. Wystarczy, ze ciaza bylaby starsza o 2dni I wyniki juz sa wtedy w normie wiec mysle, ze na spokojnie poczekaj na wynik zniorczy.
Wszystko jest dobrze! badanie usg plus pa-paa dały bardzo niskie prawdopodobieństwo trisomii jestem bardzo szczęśliwa@arma jak tam?
Poczekaj do wizyty. Badania biochemii trzeba połączyć z paramatrami z usg i Wywiadem z Tobą. Jestem dziś świeżo po badaniu. Moje biochemia to wolne beta-hCG to 49,60 a PA-PAA 2,290 i prawdopodobieństwo mam niskie. Spokojnie lekarz wszystko wyjaśni.Nie wiem jak to interpretowac... a wizyta dopiero w sobote
Anita1990
moderatorka
Wszystko jest dobrze! badanie usg plus pa-paa dały bardzo niskie prawdopodobieństwo trisomii jestem bardzo szczęśliwa
Gratulacje
Tez bym juz chciala wiedziec a genetyk poszedl na urlop I wyniki najwczesniej we wtorek jak ja to wytrzymam... najwyzej zadzwonie jutro zeby mi podali to co juz jest, Tylko nie wiem czy beda chciec.
A w ktorym tygodniu mialas pobieraną krew do testu?Poczekaj do wizyty. Badania biochemii trzeba połączyć z paramatrami z usg i Wywiadem z Tobą. Jestem dziś świeżo po badaniu. Moje biochemia to wolne beta-hCG to 49,60 a PA-PAA 2,290 i prawdopodobieństwo mam niskie. Spokojnie lekarz wszystko wyjaśni.
mendziorka
Zaciekawiona BB
Nie wiem jak to interpretowac... a wizyta dopiero w sobote
A ile czekałaś na wynik z diagnostyki ? 2 dni robocze czy 1 dzień roboczy?
reklama
Poczekaj spokojnie na wynik. Najlepiej porozmawiać z lekarzem i o wszystko dokładnie wypytać. Telefonicznie mogą nie udzielić informacji. Cierpliwość to podstawa choć wiem jak człowiek się denerwuje.Gratulacje
Tez bym juz chciala wiedziec a genetyk poszedl na urlop I wyniki najwczesniej we wtorek jak ja to wytrzymam... najwyzej zadzwonie jutro zeby mi podali to co juz jest, Tylko nie wiem czy beda chciec.