11tydzien1dzien, usg w 11tydzien3dzienA w ktorym tygodniu mialas pobieraną krew do testu?
reklama
2 dni robocze. To chyba najkrótszy czas oczekiwania na wynik.A ile czekałaś na wynik z diagnostyki ? 2 dni robocze czy 1 dzień roboczy?
Kinderka88
Fanka BB :)
Arma a co mowil opowiadaj. Ile ma maluszek? Wiadomo płeć? Jakieś foto itp [emoji12]
Patrycja35
Kochana wrzuc to w wątek Potrzebuje poradyTest wykonywany byl w 11t4d
Maluszek ma 47,9mm, FHR 172ud/min. Przeziernosc karku 1,20 mm. Płci nie znam ale bardzo liczę, że to dziewczynka. Podobno po FHR można przypuszczać? Jak jest powyżej 140 to dziewczynka moze ktoś by potwierdził z poprzednich ciąż? Na usg maluszek wkładał kciuka do ustArma a co mowil opowiadaj. Ile ma maluszek? Wiadomo płeć? Jakieś foto itp [emoji12]
Załączniki
Każda z nas sie boi, ale musimy wytrzymać. Tutaj inaczej się nie da. Najlepiej założyć, ze wszystko jest dobrze. Dziwne, ze lekarz poszedł na urlop bez wyjaśnienia wyniku? Test Pa-paa i usg powinno nałożyć sie w tym samym dniu i podać pacjentce wynik. Usg juz było?A Ja bede czekac w sumie 2tyg... mialy byc wyniki jutro I na to sie nastawilam a tu mi mowia, ze urlop ma
Wiem, ze cierpliwosc ponad wszystko ale co kiedy ja tak barfzo sie boje?
Patrycja35
Dobrze widze ze ma raczke przy buzi??;DWszystko dobrze po prenatalnych. Maleństwo ma 5.69cm i przezierność 1.3. Serduszko 168
W sobotę mamy wesele szwagierki będzie okazja się pochwalić ☺
reklama
Anita1990
moderatorka
Każda z nas sie boi, ale musimy wytrzymać. Tutaj inaczej się nie da. Najlepiej założyć, ze wszystko jest dobrze. Dziwne, ze lekarz poszedł na urlop bez wyjaśnienia wyniku? Test Pa-paa i usg powinno nałożyć sie w tym samym dniu i podać pacjentce wynik. Usg juz było?
Tak usg mialam w czwartek I wtedy pobrali mi krew w tym samym dniu. I opis usg dostalam od razu a na wynik pappa czekam