reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A Ja bede czekac w sumie 2tyg... mialy byc wyniki jutro I na to sie nastawilam a tu mi mowia, ze urlop ma :(
Wiem, ze cierpliwosc ponad wszystko ale co kiedy ja tak barfzo sie boje?

Wszystko dobrze po prenatalnych. Maleństwo ma 5.69cm i przezierność 1.3. Serduszko 168 ;)
W sobotę mamy wesele szwagierki będzie okazja się pochwalić ☺

Załączniki

• 20190828_152649.jpg
    20190828_152649.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
Arma a co mowil opowiadaj. Ile ma maluszek? Wiadomo płeć? Jakieś foto itp [emoji12]
Maluszek ma 47,9mm, FHR 172ud/min. Przeziernosc karku 1,20 mm. Płci nie znam ale bardzo liczę, że to dziewczynka. Podobno po FHR można przypuszczać? Jak jest powyżej 140 to dziewczynka :) moze ktoś by potwierdził z poprzednich ciąż? Na usg maluszek wkładał kciuka do ust ;)

Załączniki

• 4B408CD1-9B65-41C7-AB06-8DBD6E967C30.jpeg
    4B408CD1-9B65-41C7-AB06-8DBD6E967C30.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
A Ja bede czekac w sumie 2tyg... mialy byc wyniki jutro I na to sie nastawilam a tu mi mowia, ze urlop ma :(
Wiem, ze cierpliwosc ponad wszystko ale co kiedy ja tak barfzo sie boje?
Każda z nas sie boi, ale musimy wytrzymać. Tutaj inaczej się nie da. Najlepiej założyć, ze wszystko jest dobrze. Dziwne, ze lekarz poszedł na urlop bez wyjaśnienia wyniku? Test Pa-paa i usg powinno nałożyć sie w tym samym dniu i podać pacjentce wynik. Usg juz było?

reklama
Każda z nas sie boi, ale musimy wytrzymać. Tutaj inaczej się nie da. Najlepiej założyć, ze wszystko jest dobrze. Dziwne, ze lekarz poszedł na urlop bez wyjaśnienia wyniku? Test Pa-paa i usg powinno nałożyć sie w tym samym dniu i podać pacjentce wynik. Usg juz było?

Tak usg mialam w czwartek I wtedy pobrali mi krew w tym samym dniu. I opis usg dostalam od razu a na wynik pappa czekam

Do góry