Vanilia120
Fanka BB :)
Tez przez krwiaka tyle lezalas? Masakra... jak tu ogarnąć zakupy, szkole rodzenia itp jak trzeba leżeć...
[/QUOTE]
Niee, ja leżałam przez skracajaca się szyjke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja smazylam dzis rybe bez panierki z samymi przyprawami, do tego ziemniaki i oczywiscie ogórek kiszony, a na pierwsze zupa pomidorowa z ryżem... a krokiety tez kupilam, ale z kapusta i grzybami i beda na jutroBylam wlasnie w polskim sklepie i kupilam sobie trzy opakowania ogorkow kiszonych, buraczki, surowke, krokiety z miesem i wolowinke w sosie. Musze sie niedlugo wybrac do Polski. Tesknie za domowymi obiadkami mamy
A u Was co dzisiaj na obiad?
Mogę zapytać na co nospe bierzesz?Ja tez pierwszy tydzień miałam lekkie plamienie i poszłam na kontrole i było wszystko ok, krwiak znaleziono tydzień później. Dziwne, ze zamienił Ci luteinę na duphaston, bo luteina lepiej działa, bezpośrednio. Ja biorę 3 duphastony, 3 nospy, 3 magnezy i 2 luteiny dopochwowo dziennie. Mam nadzieje, ze ograniczę po wizycie te tabletki, bo biorę 13 dziennie i już nie daje rady tego łykać.
ja mam tak samo. przy synku biegałam, ćwiczyłam i miałam wesoły nastrój, a teraz brrrr- płakać mi się chciało wczoraj cały dzień, jakieś fochy - nigdy tak nie miałam, masakra.....A to mozna zrobic po poludniu czy tylko rano? Bo Moze tez zrobieczuje sie jak na dziewcyznke... przy synku bylo cakowicie inaczej.
Rozkurczowo. Skurcze mogą powodować pękanie naczynek, a właśnie przez nieszczelne, pękające naczynka powstaje krwiak.Mogę zapytać na co nospe bierzesz?
Super wieści i już jesteś spokojniejszaJa już po usgjest dzidziuś, serduszko pieknie bije termin na 15.03.2020 [emoji3]Zobacz załącznik 1006201
Ja teraz też tylko rano mdłości... dwa razy miałam stan, że jak położyłam się bo tak mi się w głowie kręciło to odleciałam spałam ponad 2h, obudziłam się i już było ok...Wy tu dziś o obiadach, a mi niedobrze na samą myśl.. Już się zastanawiam, czy jest mi niedobrze od leżenia, czy od ciąży, bo w sumie pamiętam, że z synkiem męczyłam się do 12 tygodnia, ale to głównie rano, plus nie mogłam robić mięsa, bo też mi było niedobrze, a teraz po prostu cały dzień mi źle, jem na siłę i nie umiem znaleźć sobie miejsca..