reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja już leze dwa tyg, ale od kilku dni nie mam już w ogóle plamien, wiec mam nadzieje, ze to dobry znak. A mdłości mam 24h na dobe od jakiś 3 tyg. Nie wymiotuje, ale cały czas jest mi nie dobrze. Jeść jem, ale na noc nie mam ochoty... w tygodniu pójdę do kontroli.
f2w3rjjghb3ibrut.png
Ile czasu plamienie u Ciebie trwało??

reklama
Bylam wlasnie w polskim sklepie i kupilam sobie trzy opakowania ogorkow kiszonych, buraczki, surowke, krokiety z miesem i wolowinke w sosie. Musze sie niedlugo wybrac do Polski. Tesknie za domowymi obiadkami mamy :(

A u Was co dzisiaj na obiad?

Bylam wlasnie w polskim sklepie i kupilam sobie trzy opakowania ogorkow kiszonych, buraczki, surowke, krokiety z miesem i wolowinke w sosie. Musze sie niedlugo wybrac do Polski. Tesknie za domowymi obiadkami mamy :(

U mnie dzisiaj schabowy z ziemniakami i mizerią <3

U nas dziś nie wiem co będzie... teściowa gotuje :D wczoraj zrobiłam leczo, miałam ochotę na nie dziś, ale niestety teściowa je wzięła i oddała psom... bo u niej jedzenia dwa dni stać nie może, bo to tylko w mieście się tak je dwa dni pod rząd to samo...

reklama
Do góry