reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny ja po urodzinach babci jestem i chyba za dużo zjadłam. Objadek był pyszny i torcik. Kiedyś to mogłam wciągnąć i było ok teraz jakieś limity mi się porobiły i jak za dużo to źle się czuje.

reklama
4Biedronka mam to samo , jem malymi porcjami , dla porównania.. jeszcze niedawno wsuwalam BigMaca i trochę frytek , dziś zjadłam tylko pół ,nie mogę jeść , schudłam 2 kilo i martwię się tym .
Bedemama! Ty w Holandii ? Ja często do Polskiego sklepu jeździłam w Venlo , teraz otworzyli nam na miejscu, ale jakoś ceny powalaja...
My dziś byliśmy w ogrodach ze zwierzetami, córka miała frajde, potem McDonald, A teraz leżę i normalnie zasypiam , A mała jeszcze lata , czekam aż się zmeczy...[emoji848] jutro bilans 3latka [emoji39]

Ja mam dwóch chłopaków i obie takie same ciążę, test wyszedł późno, bolesne zagnieżdżania i mega mdłości z wymiotami. Chciałbym napisać, że teraz jest inaczej, test wyszedł dużo wcześniej nawet przed terminem @ (z chłopakami w 5tc) zagnieżdżanie było tak subtelne że byłam pewna że nie doszło a no i piersi dużo później urosły. Tylko teraz znów mega mdłości i wymioty więc nie wiem czy się łudzić [emoji12]
No to moja przyjaciółka tak ma, 3 dzieci i każde na odwrót niż w chińskim [emoji6]
No i widzisz Ja się katuje nadzieja na synka ale gdy myślę o tych moich wypryskach choć to takie pojedyncze co jakiś czas krostki to chyba będzie 3 córka. Ale jeśli miało by być znowu odwrotnie jak w kalendarzu chińskim to jest nadzieja na chłopaka [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny które chcą poznać płeć w którym tygodniu się wybierzecie na usg żeby podglądać? Ja jestem umówiona prywatnie właśnie na USG gender dokładnie w moje urodziny 10 września na godz 10 [emoji7] to będzie chyba jakoś 14+2 tc [emoji173]

No i widzisz Ja się katuje nadzieja na synka ale gdy myślę o tych moich wypryskach choć to takie pojedyncze co jakiś czas krostki to chyba będzie 3 córka. Ale jeśli miało by być znowu odwrotnie jak w kalendarzu chińskim to jest nadzieja na chłopaka [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny które chcą poznać płeć w którym tygodniu się wybierzecie na usg żeby podglądać? Ja jestem umówiona prywatnie właśnie na USG gender dokładnie w moje urodziny 10 września na godz 10 [emoji7] to będzie chyba jakoś 14+2 tc [emoji173]

Ja mam nadzieje poznac plec na badaniach prenatalnych :) 11+6 mam 22.08

hahah u nas dziś mąż gotował i był pyszny obiad, ziemniaczki zapiekane, mizeria i schabowy.
jak u Was samopoczucie?ja jestem dętka, nie mam sił, nic mi się nie chce. w ciąży z synkiem byłam pełna energii, miałam mnóstwo sił, a teraz najchętniej bym leżała. potem zrobię ten Wasz eksperyment s sody:)
Ja mam to samo, z synkiem nie miałam żadnych objawów ciąży, miałam na wszystko siły, a teraz, ciągle bym spała, ciągle mi niedobrze, mam gorzki smak w ustach.... UGHHHH....

reklama
Do góry