reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
To identycznie jak u nas..
Też się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)

Też się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)
Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhh

A jak u Was że spaniem? Ja nie jestem w stanie się opanować :( śpię całymi dniami a w nocy nie pamiętam co się dzieje bo taki mam mocny sen.
A co do współżycia to lepiej się wstrzymać na chwilę bo orgazm to skurcze a lepiej dać narazie dzidziusiowi spokój niech się ułoży dobrze :)
Ja w ciaxy mam taką ochotę na współżycie ze nie mogę się powstrzymać, budzę męża w nocy. Nic się nie dzieje, nie mam zakazu

reklama
Do góry