Agunia1401
Moderator
Ja myślę że Ci hormony dają w tyłek zmienisz zdanie po pierwszym USGTo nie wiem ja się zbytnio nie znam bo to moj pierwszy raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że Ci hormony dają w tyłek zmienisz zdanie po pierwszym USGTo nie wiem ja się zbytnio nie znam bo to moj pierwszy raz
Nie wiem czemu tak jest. Może dlatego że boję się reakcji mojej rodziny i partnera chociaż chyba niepotrzebnie bo nie mamy po 15 lat tylko trochę przed 30 jesteśmyA czemu się nie cieszysz?
Oby tak właśnie było. Najbardziej chyba odetchne jak będę pewna że dziecko będzie zdroweJa myślę że Ci hormony dają w tyłek zmienisz zdanie po pierwszym USG
Oby tak właśnie było. Najbardziej chyba odetchne jak będę pewna że dziecko będzie zdrowe
Partner wie od tego samego momentu co ja.A czemu jeszcze nie powiedziałaś partnerowi skoro staraliście się tyle czasu?
Partner wie od tego samego momentu co ja.
Bardzo chcę żeby tak byłoAha to coś zle Cię zrozumiałam.. nie bój się wszystko zawsze się jakoś układa a skoro się staraliście to napewno szybko zakochasz się w tej Twojej kropeczce i wszelkie zmartwienia odejdą [emoji846]
To jest Twoje dziecko więc wychowasz je tak jak uważasz za stosowne. Rad możesz wysłuchać a po prostu je olać i tyleJa się np boję jednego, bo jestem osobą która nie lubi jak ktoś się wtrąca, wszyscy teściowa I moi rodzice wyczekuja tej chwili, i wiem że że będzie że powinnam zostać w Polsce i rodzic blå blå blå a później jak wychowywać dziecko mam całkowicie inne podejście niż moja mama i teściowa więc obawiam się ich natrectwa