reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhh
Ja jeszcze nie zdążyłam wrócić z macierzyńskiego A taka niespodzianka. Długo planujesz pracować teraz ? Bo ja końcem sierpnia pewnie dostanę l4 ciążowe że względu na charakter mojej pracy.

reklama
Czekam na wizytę u lekarza żeby się dowiedzieć co i jak
I jak już po?
f2w3gov37znp1hsr.png

Cześć dziewczyny :) Nieśmiało do Was dołączam. Jestem mamą 2,5rocznego synka, jestem po kilku poronieniach (3 ciąże biochemiczne, jedno poronienie), no i to moja kolejna ciąża. Testowałam w czwartek, byłam też od razu u lekarza po kilogram leków, no i kolejną wizytę mam mieć 20 sierpnia. Póki co beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli Zazdroszczę Wam, że już wizytujecie z serduszkami, mam nadzieję, że czas szybko minie!

Hej witamy nową mamę
Cześć dziewczyny :) Nieśmiało do Was dołączam. Jestem mamą 2,5rocznego synka, jestem po kilku poronieniach (3 ciąże biochemiczne, jedno poronienie), no i to moja kolejna ciąża. Testowałam w czwartek, byłam też od razu u lekarza po kilogram leków, no i kolejną wizytę mam mieć 20 sierpnia. Póki co beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli Zazdroszczę Wam, że już wizytujecie z serduszkami, mam nadzieję, że czas szybko minie!
Na kiedy nasz termin?

Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhh
Ja mam dwójkę chłopaków z różnica równych 2 lat i jest doskonale, nierozlaczni, gdy młodszy miał ok 1.5 roku był już z głowy, sami że sobą się bawili [emoji1] więc jeszcze mniejsza różnica jeszcze lepiej [emoji1]

Witaj, bądź dobrej myśli, wszystko będzie Oki [emoji6]

reklama
Do góry