reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhh
Ja jeszcze nie zdążyłam wrócić z macierzyńskiego A taka niespodzianka. Długo planujesz pracować teraz ? Bo ja końcem sierpnia pewnie dostanę l4 ciążowe że względu na charakter mojej pracy.

reklama
Czekam na wizytę u lekarza żeby się dowiedzieć co i jak
I jak już po?
f2w3gov37znp1hsr.png

Cześć dziewczyny :) Nieśmiało do Was dołączam. Jestem mamą 2,5rocznego synka, jestem po kilku poronieniach (3 ciąże biochemiczne, jedno poronienie), no i to moja kolejna ciąża. Testowałam w czwartek, byłam też od razu u lekarza po kilogram leków, no i kolejną wizytę mam mieć 20 sierpnia. Póki co beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli Zazdroszczę Wam, że już wizytujecie z serduszkami, mam nadzieję, że czas szybko minie!

Hej witamy nową mamę
Cześć dziewczyny :) Nieśmiało do Was dołączam. Jestem mamą 2,5rocznego synka, jestem po kilku poronieniach (3 ciąże biochemiczne, jedno poronienie), no i to moja kolejna ciąża. Testowałam w czwartek, byłam też od razu u lekarza po kilogram leków, no i kolejną wizytę mam mieć 20 sierpnia. Póki co beta ładnie rośnie, więc jestem dobrej myśli Zazdroszczę Wam, że już wizytujecie z serduszkami, mam nadzieję, że czas szybko minie!
Na kiedy nasz termin?

Oj mam podobnie cieszę się z tego ogromnego cudu A za chwilę wielkie obawy jak to będzie gdy się już urodzi maluszek, czy Ja to ogarnę ( u nas różnica będzie 17 miesięcy rocznikowo też 2 lata) czy to napewno była dobra decyzja itp ohhh i jeszcze to że dopiero co miesiąc temu wróciłam z macierzyńskiego do pracy A już jestem w ciąży ahhhh
Ja mam dwójkę chłopaków z różnica równych 2 lat i jest doskonale, nierozlaczni, gdy młodszy miał ok 1.5 roku był już z głowy, sami że sobą się bawili [emoji1] więc jeszcze mniejsza różnica jeszcze lepiej [emoji1]

Witaj, bądź dobrej myśli, wszystko będzie Oki [emoji6]

reklama
Do góry