reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Wiesz co I tak to zrobię ale ile się człowiek oslucha I tak wystarczy że moje podejście do męża, że nie usluguje tylko robimy razem to już jestem z innej planety według mojej mamy ;)

Tez nie lubię tego zbędnego gadania ale ja mam akurat taki charakter ze szybko odechciewa się innym pouczania [emoji12]

reklama
U nas teściowa gada... szczególnie jeśli o kasę chodzi.. jak mąż jej powiedział ze pojechaliśmy po fotelik to od razu zapytała ile, a jak odpowiedział to nas wyśmiała :( aż mi się przykro zrobiło... no ale wiem, ze tak będzie ze wszystkim

Wiesz co I tak to zrobię ale ile się człowiek oslucha I tak wystarczy że moje podejście do męża, że nie usluguje tylko robimy razem to już jestem z innej planety według mojej mamy ;)
Skąd ja to znam. U mnie jest taka sytuacja ze teść mnie nie akceptuje bo między mną a narzeczonym jest różnica wieku i to ja jestem starsza i to jest straszne. Ciekawi mnie co teraz zrobi jak się dowie o wnuku

U nas teściowa gada... szczególnie jeśli o kasę chodzi.. jak mąż jej powiedział ze pojechaliśmy po fotelik to od razu zapytała ile, a jak odpowiedział to nas wyśmiała :( aż mi się przykro zrobiło... no ale wiem, ze tak będzie ze wszystkim
Najlepiej to jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić. Nigdy się wszystkim nie dogodzi

To pewnie hormony. Ja mam teraz straszna hustawke nastrojow. Raz czuje wielka radosc, a potem lapie dola i zaczynam rozmyslac jak to bedzie, czy to na pewno odpowiedni moment na drugie dziecko itp. Powinno nam przejsc jak zaczna rosnac brzuszki ;)
Oby tak się właśnie stało bo to jest straszne że ja tak myślę że to za wcześnie że to nie ten moment że to już. Odwrotnie jest u narzeczonego bo bardzo się cieszy

Też się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)

Też się zastanawiam jak dam radę sobie z dwójką? Mąż mi bardzo pomaga ale wiadomo większość opieki będzie na mojej głowie. U nas będzie różnica 19 miesięcy więc dwa maluszki. Ale cieszę się bardzo że w miarę szybko się udało. Rocznikowo będzie różnica dwa lata więc idealnie :-)
Na pewno sobie poradzicie. A różnica między dziećmi idealna :)

reklama
Do góry