reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ostatnia miesiączka była 22 czerwca, więc termin będzie na około 27 marca, już tyle przeżyłam, że mam nadzieję, że się uda i zostanę z Wami aż do marca :) Co do hybrydy, to ja mam na stopach i pewnie jeszcze jedną zrobię w wakacje. Jeśli jest ściągana frezarką, to myślę, że jest ok, bo moczenie w acetonie wydaję mi się średnim rozwiązaniem w ciąży..

Ja noszę hybrydę

Mi trochę się łamały i na wakacje nałożyłam żel i sobie pięknie odrosly także w sierpniu idę na hybryde :)

A czy któraś mama miała cc?

Wiecie co mi normalnie nogi zleciały odstawilam cukry mało jem i leci waga dużo spaceruje z psem :) apetytu nie mam wcale na siłę jem

Zazdroszczę małych różnic wieku, obiecałam sobie, że jak się uda, to między drugim i trzecim dzieckiem też będzie mała różnica wieku

A jak jest u Was z jedzeniem? Bo ja mogę przez cały dzień nie jeść nic, jem na siłę

Kochana ja mam to samo od 3 dni jem na siłę rano jadłam kanapkę i szklankę ciepłego mleka i tak będę chodziła do 13 zjem rosół i do wieczora.. Ale to takie na siłę wszystko wczoraj wzięłam kawałek ciastka to mnie potem tak zmulilo..

reklama
Zazdroszczę małych różnic wieku, obiecałam sobie, że jak się uda, to między drugim i trzecim dzieckiem też będzie mała różnica wieku

A my właśnie tak chcemy bo córka ma 8 lat teraz przyjdzie rodzeństwo i jak tylko skończy rok dwa to się staramy budujemy duży dom ale tak planujemy jeszcze jedno

Do góry