reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ostatnia miesiączka była 22 czerwca, więc termin będzie na około 27 marca, już tyle przeżyłam, że mam nadzieję, że się uda i zostanę z Wami aż do marca :) Co do hybrydy, to ja mam na stopach i pewnie jeszcze jedną zrobię w wakacje. Jeśli jest ściągana frezarką, to myślę, że jest ok, bo moczenie w acetonie wydaję mi się średnim rozwiązaniem w ciąży..

Ja noszę hybrydę

Mi trochę się łamały i na wakacje nałożyłam żel i sobie pięknie odrosly także w sierpniu idę na hybryde :)

A czy któraś mama miała cc?

Wiecie co mi normalnie nogi zleciały odstawilam cukry mało jem i leci waga dużo spaceruje z psem :) apetytu nie mam wcale na siłę jem

Zazdroszczę małych różnic wieku, obiecałam sobie, że jak się uda, to między drugim i trzecim dzieckiem też będzie mała różnica wieku

A jak jest u Was z jedzeniem? Bo ja mogę przez cały dzień nie jeść nic, jem na siłę

Kochana ja mam to samo od 3 dni jem na siłę rano jadłam kanapkę i szklankę ciepłego mleka i tak będę chodziła do 13 zjem rosół i do wieczora.. Ale to takie na siłę wszystko wczoraj wzięłam kawałek ciastka to mnie potem tak zmulilo..

reklama
Zazdroszczę małych różnic wieku, obiecałam sobie, że jak się uda, to między drugim i trzecim dzieckiem też będzie mała różnica wieku

A my właśnie tak chcemy bo córka ma 8 lat teraz przyjdzie rodzeństwo i jak tylko skończy rok dwa to się staramy budujemy duży dom ale tak planujemy jeszcze jedno

Do góry