Raczej nie poprostu nie myślałam im bardziej chcesz tym gorzej jakas blokada chyba jest.. Albo jad mojego męża już mu powiedziałam że z takim jadem już mnie nie dotchnie...Pierwsza ciąża była świadoma ale myślałam że jednak trochę dłużej to potrwa zanim przeprowadziliśmy na swoje mieszkanie to ja już w ciąży byłam.. Teraz z 2 to był jeden raz bez zabezpieczenia nawet znam datę i godzinę tym razem sama wyliczeń sobie termin porodu heeMasz jakies rady na szybkie zajscie w ciaze?
reklama
To ja tak miałam z pierwszym dzieckiem. Raz jeden jedyny bez zabezpieczenia i bach. Do tej pory pamiętam ta datę [emoji23][emoji23]Raczej nie poprostu nie myślałam im bardziej chcesz tym gorzej jakas blokada chyba jest.. Albo jad mojego męża już mu powiedziałam że z takim jadem już mnie nie dotchnie...Pierwsza ciąża była świadoma ale myślałam że jednak trochę dłużej to potrwa zanim przeprowadziliśmy na swoje mieszkanie to ja już w ciąży byłam.. Teraz z 2 to był jeden raz bez zabezpieczenia nawet znam datę i godzinę tym razem sama wyliczeń sobie termin porodu hee
Kinderka88
Fanka BB :)
Ja tez korzystam z apki i jest ok
Jak się ta apka nazywa? Baby boom?Ja tez korzystam z apki i jest ok
He oj ja też zapamiętam ta datęTo ja tak miałam z pierwszym dzieckiem. Raz jeden jedyny bez zabezpieczenia i bach. Do tej pory pamiętam ta datę [emoji23][emoji23]
Ivve
Teraz w tej ciazy to Ja też pamiętam date może nie godzinę ale daty jestem pewna he he A jak sobie obliczyć termin porodu znając dokładny dzień zapłodnienia?Raczej nie poprostu nie myślałam im bardziej chcesz tym gorzej jakas blokada chyba jest.. Albo jad mojego męża już mu powiedziałam że z takim jadem już mnie nie dotchnie...Pierwsza ciąża była świadoma ale myślałam że jednak trochę dłużej to potrwa zanim przeprowadziliśmy na swoje mieszkanie to ja już w ciąży byłam.. Teraz z 2 to był jeden raz bez zabezpieczenia nawet znam datę i godzinę tym razem sama wyliczeń sobie termin porodu hee
Ivve
Forum BabyBoomJak się ta apka nazywa? Baby boom?
reklama