reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Masz jakies rady na szybkie zajscie w ciaze? ;)
Raczej nie poprostu nie myślałam im bardziej chcesz tym gorzej jakas blokada chyba jest.. Albo jad mojego męża już mu powiedziałam że z takim jadem już mnie nie dotchnie...Pierwsza ciąża była świadoma ale myślałam że jednak trochę dłużej to potrwa zanim przeprowadziliśmy na swoje mieszkanie to ja już w ciąży byłam.. Teraz z 2 to był jeden raz bez zabezpieczenia nawet znam datę i godzinę tym razem sama wyliczeń sobie termin porodu hee

reklama
Ja od początku korzystam z aplikacji. Jak miałam plany zapisać się na jakieś forum to warunkiem koniecznym było pisać poprzez aplikację (mega prościej jak dla mnie). No i w sumie od tego momentu nie mam żadnych z nią problemów.

Raczej nie poprostu nie myślałam im bardziej chcesz tym gorzej jakas blokada chyba jest.. Albo jad mojego męża już mu powiedziałam że z takim jadem już mnie nie dotchnie...Pierwsza ciąża była świadoma ale myślałam że jednak trochę dłużej to potrwa zanim przeprowadziliśmy na swoje mieszkanie to ja już w ciąży byłam.. Teraz z 2 to był jeden raz bez zabezpieczenia nawet znam datę i godzinę tym razem sama wyliczeń sobie termin porodu hee
To ja tak miałam z pierwszym dzieckiem. Raz jeden jedyny bez zabezpieczenia i bach. Do tej pory pamiętam ta datę [emoji23][emoji23]

Teraz w tej ciazy to Ja też pamiętam date może nie godzinę ale daty jestem pewna he he A jak sobie obliczyć termin porodu znając dokładny dzień zapłodnienia?

Jak się ta apka nazywa? Baby boom?
Forum BabyBoom
Screenshot_20190720-213701_One%20UI%20Home.jpeg

reklama
Dziewczyny czy to tylko ja mam tak że do mnie to jeszcze nie dociera że jestem w ciąży.. Może dopiero jak pójdę w czwartek i usłyszę serduszko dopiero 5 tydz jeszcze się z tym nie oswoiłam..

Do góry