reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Pisałam o tym samym dużo wcześniej [emoji6]he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam [emoji173] serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi [emoji4]

Ja tez czekam na większe piersi, przydałoby mi się [emoji23]

reklama
Dziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać :(
Nic nie powinno sie stac. W poczatkowych miesiacach upadki nie sa tak grozne dla plodu jak w zaawansowanej ciazy. Moja kolezanka bedac we wczesnej ciazy spadla z roweru i w szpitalu ja uspokoili, ze nie powinna sie martwic o dzidzie. Za to ja spadlam na brzuch w 7 miesiacu ciazy i musialam zostac w szpitalu, bo bylo ryzyko odklejenia sie lozyska.
Z Twoja dzidzia na pewno wszystko jest ok :)

Jak ktoras potrzebuje wiekszych piersi to ja moge oddac tak ze dwa rozmiary ;) marzy mi sie male B.
Swoja droga przypomnial mi sie kawal: co ma mloda indianka miedzy piersiami? Wisiorek. A co stara? Pepek.

reklama
Mi dopiero na 4 dobre pokarm napłyna po cc ale krótko karmilam córeczkę coś koło 2 miesięcy tylko
Po cc to raczej normalne że troszkę dłużej się czeka na mleczko ale i tak gratuluję że nie zrezygnowałas i dałaś radę po tych 4 dniach karmić piersią.
Ja moja pierwsza córkę karmiłam moim mlekiem może z 2 tygodnie. Piersi nie umiała zalapac musiałam odciągac A to mi jakoś nie wychodziło, najlepsi szło mi ręcznie A przez to aż stropy miałam więc szybko się poddalam zresztą młoda byłam 20 lat szkole konczylam i na rękę mi było przejść na mm.
Za to z drugą córka nie wierzyłam że mi się uda karmić piersią ale do końca mówiłam że spróbuje i udało się Nikola pięknie umiała ciągnąć więc karmiłam do 6 ms.
Teraz również mam zamiar karmić piersią jeśli nic nie stanie nam na przeszkodzie

Do góry