reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Długo staralyscie się o swoje dzieci ? Ja o pierwsze dwa lata A teraz pół roku :-) U mnie sprawdza się regula że z drugim szybciej idzie :-) Jeszcze mam w planach trzecie ale nie wiem czy nie zrobię przerwy kilka lat żebym się nie zajechala przy 3 maluchów.

reklama
Długo staralyscie się o swoje dzieci ? Ja o pierwsze dwa lata A teraz pół roku :-) U mnie sprawdza się regula że z drugim szybciej idzie :-) Jeszcze mam w planach trzecie ale nie wiem czy nie zrobię przerwy kilka lat żebym się nie zajechala przy 3 maluchów.

O pierwsze 7 miesięcy, a o drugie 8 miesiecy wiec u mnie na odwrót :p

O pierwsza ciążę to chcieliśmy i było to jeden strzał w pierwszym cyklu się udało ale niestety poronilam w 9 tyg a teraz w 4 cyklu po lyzeczkowaniu [emoji847][emoji847]

Przy pierwszej córce trwało 3 miesiące około , po okolo 12 latach [emoji15] zdecydowałam się na kolejne w pierwszym cyklu się udało (lecz nie szczęśliwie 7t4d poronilam samoistnie) nie czekałam wcale chyba szybko chciałam by ból był mniejszy po stracie [emoji17] i możecie nie uwierzyć bo lekarz też oniemial ale 8 styczeń było poronienie 8 luty test był pozytywny [emoji7] A 8 październik urodziłam zdrowa cudowna córeczkę [emoji64].
Przy tej ciąży to w sumie nie wiem który to cykl bo karmiłam piersią do 6 miesiąca później te moje cykle strasznie się rozlegurowaly, ale też przytulanek było jak na lekarstwo najmłodsza zabiera mi cala energie to taka moja antykoncepcja bo marzę tylko o długim śnie he he A jednak się udało [emoji16]

Z pierwsza Córeczka miesiąc po ślubie zaszła w ciążę.. Teraz jeden jedyny raz bez zabezpieczenia i druga ciąża..

reklama
Do góry