Ivve
Fanka BB :)
Nic nie mów w Polsce nie byłam 3 lata, moja córka to jak na wakacje leci do Polski to po złości zdjęcia wysyła jak wcina takiego właśnie z ORLENU HE HEOo takiego z Orlenu bym zjadła [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie mów w Polsce nie byłam 3 lata, moja córka to jak na wakacje leci do Polski to po złości zdjęcia wysyła jak wcina takiego właśnie z ORLENU HE HEOo takiego z Orlenu bym zjadła [emoji23][emoji23]
Wcześniej mogłam chociaż te które tu w aplikacji są jakieś znamy HE ale są teraz nawet tego nie mogę ohhh i jak tu wyrazić emocje he he heJa mam jutro rosół właśnie też nie umiem wchodzi mi tylko i ta
Coś w tym jest, że gdy się schudnie łatwiej zajść, moje psiapsiuly bratowa nie mogła zajść w ciaze kilka dobrych lat teraz nie dawno zrzuciła trochę we wrześniu rodzi. A szczerze mówiąc nie była jakoś tak bardzo przy tuszy gdy zaczęła się odchudzać.Przed pierwszą ciążą endokrynolog mówił mi żebym postarala sie troche schudnac i rzeczywisci bylo kilka kg mniej a pozniej dwie kreski. Tym razem tez tak bylo ze schudlam i efektem jest druga ciaza. Z tym że ja mam nadwagę. Ale nie genetycznie tylko lubię jeść po prostu heh Teraz oczywiście będę się starała zdrowo odżywiać bo boję się cukrzycy ciążowej.
No ja tez schudłam przed ciąża może to lepsze odżywianie robi swojeCoś w tym jest, że gdy się schudnie łatwiej zajść, moje psiapsiuly bratowa nie mogła zajść w ciaze kilka dobrych lat teraz nie dawno zrzuciła trochę we wrześniu rodzi. A szczerze mówiąc nie była jakoś tak bardzo przy tuszy gdy zaczęła się odchudzać.
No to ja mam tak samo właśnieW tej chwili korzystam że strony bo ta apka jakoś mi nie działa jak powinna też mam ustawione powiadomienia ale nic mnie nie informuje zero