reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Przed pierwszą ciążą endokrynolog mówił mi żebym postarala sie troche schudnac i rzeczywisci bylo kilka kg mniej a pozniej dwie kreski. Tym razem tez tak bylo ze schudlam i efektem jest druga ciaza. Z tym że ja mam nadwagę. Ale nie genetycznie tylko lubię jeść po prostu heh Teraz oczywiście będę się starała zdrowo odżywiać bo boję się cukrzycy ciążowej.

Przed pierwszą ciążą endokrynolog mówił mi żebym postarala sie troche schudnac i rzeczywisci bylo kilka kg mniej a pozniej dwie kreski. Tym razem tez tak bylo ze schudlam i efektem jest druga ciaza. Z tym że ja mam nadwagę. Ale nie genetycznie tylko lubię jeść po prostu heh Teraz oczywiście będę się starała zdrowo odżywiać bo boję się cukrzycy ciążowej.
Coś w tym jest, że gdy się schudnie łatwiej zajść, moje psiapsiuly bratowa nie mogła zajść w ciaze kilka dobrych lat teraz nie dawno zrzuciła trochę we wrześniu rodzi. A szczerze mówiąc nie była jakoś tak bardzo przy tuszy gdy zaczęła się odchudzać.

Coś w tym jest, że gdy się schudnie łatwiej zajść, moje psiapsiuly bratowa nie mogła zajść w ciaze kilka dobrych lat teraz nie dawno zrzuciła trochę we wrześniu rodzi. A szczerze mówiąc nie była jakoś tak bardzo przy tuszy gdy zaczęła się odchudzać.
No ja tez schudłam przed ciąża :) może to lepsze odżywianie robi swoje :)

reklama
Do góry