reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać :(

Dziewczyny czy to tylko ja mam tak że do mnie to jeszcze nie dociera że jestem w ciąży.. Może dopiero jak pójdę w czwartek i usłyszę serduszko dopiero 5 tydz jeszcze się z tym nie oswoiłam..
Pisałam o tym samym dużo wcześniej [emoji6]he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam [emoji173] serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi [emoji4]

Dziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać :(
Myślę że nie powinnaś się martwić skoro uderzenie nie dotyczyło brzuszka fakt wiadomo to napewno był jakiś wstrząs , Ja również przeżyłam upadek wręcz na pupę w poprzedniej ciąży fakt że chyba wtedy było oko 15 tydzień czy jakoś tak i na szczęście nic się nie stało.

Pisałam o tym samym dużo wcześniej [emoji6]he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam [emoji173] serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi [emoji4]
Ja nie mam żadnych objawów ciazy oprócz braku miesiączki he w pierwszej ciąży też tak miałam i mam nadzieję że w tej też tak. Będzie .... Tak myślałam że może nie dociera to do mnie jeszcze bo nie planowaliśmy tak szybko drugiego dzidziusia i jeszcze to trochę szok jest dla mnie

Ja nie mam żadnych objawów ciazy oprócz braku miesiączki he w pierwszej ciąży też tak miałam i mam nadzieję że w tej też tak. Będzie .... Tak myślałam że może nie dociera to do mnie jeszcze bo nie planowaliśmy tak szybko drugiego dzidziusia i jeszcze to trochę szok jest dla mnie
Ufff nie jestem sama, że jedynym znakiem ciąży to brak miesiaczki i pozytywny test [emoji173]
A jaka będzie różnica między rodzeństwem gdy się bobas w marcu urodzi ?

reklama
Do góry