Nie no z tym to żartowałem ale napewno w tym tygodniu musiało dojsc do zapłodnieniaTeraz w tej ciazy to Ja też pamiętam date może nie godzinę ale daty jestem pewna he he A jak sobie obliczyć termin porodu znając dokładny dzień zapłodnienia?
reklama
Po tym dni miałam 4 dni płodne więc musiało to w któryś z tych dni dojść do zapłodnieniaNie no z tym to żartowałem ale napewno w tym tygodniu musiało dojsc do zapłodnienia
Anita1990
moderatorka
Dziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać
Ivve
Fanka BB :)
Pisałam o tym samym dużo wcześniej [emoji6]he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam [emoji173] serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi [emoji4]Dziewczyny czy to tylko ja mam tak że do mnie to jeszcze nie dociera że jestem w ciąży.. Może dopiero jak pójdę w czwartek i usłyszę serduszko dopiero 5 tydz jeszcze się z tym nie oswoiłam..
Nie spokojnie napewno nic się nie stałoDziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać
Ivve
Myślę że nie powinnaś się martwić skoro uderzenie nie dotyczyło brzuszka fakt wiadomo to napewno był jakiś wstrząs , Ja również przeżyłam upadek wręcz na pupę w poprzedniej ciąży fakt że chyba wtedy było oko 15 tydzień czy jakoś tak i na szczęście nic się nie stało.Dziewczyny zrobiło mi się ciemno przed oczami i potknęłam się na schodku. Upadłam na kolana i ręce - brzuch nie został ani uderzony ani ucisniety. Powinnam się martwić? Myślicie ze coś mogło się stać? Zaczynam panikować a muszę jeszcze w pracy wytrzymać
Ja nie mam żadnych objawów ciazy oprócz braku miesiączki he w pierwszej ciąży też tak miałam i mam nadzieję że w tej też tak. Będzie .... Tak myślałam że może nie dociera to do mnie jeszcze bo nie planowaliśmy tak szybko drugiego dzidziusia i jeszcze to trochę szok jest dla mniePisałam o tym samym dużo wcześniej [emoji6]he he i szczerze mówiąc byłam już na usg widziałam [emoji173] serduszko A i tak nadal nie mogę uwierzyć że mieszka we mnie mały bombelek.... tym bardziej że nawet troszeczkę mnie piersi nie bolą A z tego co czytam to chyba większość z was dotknął ten przyjemny objaw pełnych większych piersi [emoji4]
Ivve
Ufff nie jestem sama, że jedynym znakiem ciąży to brak miesiaczki i pozytywny test [emoji173]Ja nie mam żadnych objawów ciazy oprócz braku miesiączki he w pierwszej ciąży też tak miałam i mam nadzieję że w tej też tak. Będzie .... Tak myślałam że może nie dociera to do mnie jeszcze bo nie planowaliśmy tak szybko drugiego dzidziusia i jeszcze to trochę szok jest dla mnie
A jaka będzie różnica między rodzeństwem gdy się bobas w marcu urodzi ?
Bedemama!
Moderator
Jak tam po usg?Gratulacje fajnie usłyszeć dobre nowiny, mam nadzieję że i ja w sobotę zobaczę fasolkę i serduszko usłyszę
reklama
Mam nadzieję że ominą nas poranne mdłości. 20 miesięcy będzie różnicyUfff nie jestem sama, że jedynym znakiem ciąży to brak miesiaczki i pozytywny test [emoji173]
A jaka będzie różnica między rodzeństwem gdy się bobas w marcu urodzi ?