reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...
Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.

Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli ze na 90% nic z tego i w piątek kolejny ostatni scan i decyzja co zrobić. Nie wiem czy przeżyje to po raz trzeci.

Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.

Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli ze na 90% nic z tego i w piątek kolejny ostatni scan i decyzja co zrobić. Nie wiem czy przeżyje to po raz trzeci.
Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?

Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?
Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.

Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.
Mi moja lekarka mówiła że jak jest ciałko żółte to zawsze jest zarodek. Tylko czasem trzeba poczekać. Jak możesz to czekaj!

reklama
Do góry