reklama
Bardzo mi przykro, , trzymam kciuki żeby Ci się jeszcze udało , ja się nie poddałam , to moja piąta ciąża , A mam tylko jedną córkę [emoji11] i ten ostatni raz próbujeW poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...
Ostatnia edycja:
Mała.czarna
Fanka BB :)
Kochana nie skreślaj tej ciąży jeszcze. Pamiętaj że każda jest innaMam bardzo złe przeczucia odnośnie swojej ciazy i podświadomie już się z nią żegnam.
Wczoraj plamienia, bardzo mało. Mija doba i znowu teraz plamienie (mało) , kolor to nie kawa z mlekiem ale brunatny (NIE czerwony).
Dzisiaj rano porównywałam swoje usg z poprzedniej ciąży i tam przybycie ciut powyżej 1000 miałam już Widoczne pęcherzyki z ciałkiem… Teraz widać tylko kropkę.
Wiem że jeszcze nic nie jest przesądzone ale już ogarnia mnie smutek i ogromne rozżalenie. Ja w to nie wierzę że się uda.
Dopiero co się żegnałam z grudniowych mam… Teraz co? Znowu to samo?
Bedemama!
Moderator
GratulacjeWitam serdecznie Zobacz załącznik 1000253
Bedemama!
Moderator
Bardzo przykro sciskam mocno!!!W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Mała.czarna
Przykro mi tak trzymałam kciuki
Bedemama!
Moderator
Ewidentnie widac, ze sie udalo Kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Ufff, w koncu nie bede ostatnia z terminem na koniec miesiacaJutro rano powtórze test ten był wykonany wczoraj o 15. Jak myślicie udało się? Termin wychodzi koniec marca.
Mała.czarna
Jej dziewczyny same smutne wiadomości @UKmama i @Marta200x trzymam kciuki żebyście jak najszybciej zobaczyły zarodek
Bardzo mi przykro, współczuję...W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
reklama
natka30
Hej dziewczyny,
Niestety będę się z Wami zegnac byłam dziś na usg 7+0 brak zarodka i serduszka. W szpitalu powiedzieli żeby przygotować się na najgorsze trzeci raz pod rząd. Nie wiem jak to przeżyję. Czekają jeszcze tydzień na cud i w kolejny piątek decyzja. Ryczeć mi się chce. A wszystkie leki biorę jakie można. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Proszę módlcie się o cud.
Bardzo Ci współczuje Kochana! wierzyłam że tym razem bedzie szczęśliwe zakończenie i cały czas wierze bo cuda się zdarzają. Mocno Cie przytulam