evli2
Fanka BB :)
UKmama przykro mi!może jednak cud się zdarzy, oby. bardzo przykra sytuacja....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana dopoki beta nie spada to jest nadzieja!!!Będę się tego trzymać!! A u Ciebie który to tydzień? Dobrze ze u Ciebie się zarodek pojawił! A wcześniej go nie było widać?
Tak mi strasznie przykroW poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...
Dmalw bardzo mi przykro ;( nie wiem jak się czujesz, nie przeżyłam tego, ale każda strata jest bardzo bolesna. Pomysł może w bardziej pozytywnie że dzidziuś mógłbyś chory a teraz masz Aniołka który się Tobą opiekuje, nie poddawaj się następnym razem się uda proszę obiecaj tylko że się nie poddasz, I szczęście trzeba walczyć
To jest straszne i niesprawiedliwe ! :-( Ja bym się nie poddała i wierzę że Ty też dasz radę to przebolec i podjąć jeszcze starania o swoje szczęście! A wiadomo co jest przyczyna tych strat ? Czy to jeszcze za wczesnie ? Moze jakis hormonow brakuje ... musi byc jakas przyczyna :-(Ale to już druga strata (
Nie dźwignie tego. Boje się już próbować.
Myślę że powinnaś teraz dać sobie troszkę czasu. Wiem że lepiej jest próbować od razu ale poczekaj niech organizm się przygotuje, Ty odpocznij psychicznie, pozwól sobie na szaleństwa male i dużo. Zrób coś co chciałaś zrobić a zawsze odkładałas ja mam taki plan i daje mi to siłę w razie kolejnej straty. A dzidzia będzie na pewno prędzej czy później z Tobą ❤Ale to już druga strata (
Nie dźwignie tego. Boje się już próbować.