Tak bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.... tulam...W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...
reklama
Strasznie mi przykro trzymaj się i nie poddawaj się!W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
marudka
Fanka BB :)
Mi podają aplikacje 21 - 24 marzec, a Tobie ? Kiedy idziesz do lekarza ?Ewidentnie widac, ze sie udalo Kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Ufff, w koncu nie bede ostatnia z terminem na koniec miesiaca
sandawilla
Ja juz po wizycie. Fasolka jest i pulsujace serduszko . Lekarz konowal nie potrafił powiedzieć nic więcej. Na następna wizytę jestem umówiona do innego. Mam nadzieję że normalnego.
Mała.czarna
Najważniejsze że jest serduszko który tydz?Ja juz po wizycie. Fasolka jest i pulsujace serduszko . Lekarz konowal nie potrafił powiedzieć nic więcej. Na następna wizytę jestem umówiona do innego. Mam nadzieję że normalnego.
Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli ze na 90% nic z tego i w piątek kolejny ostatni scan i decyzja co zrobić. Nie wiem czy przeżyje to po raz trzeci.
Mała.czarna
Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?Smutne to wszystko. Bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Mi dzisiaj w szpitalu powiedzieli ze na 90% nic z tego i w piątek kolejny ostatni scan i decyzja co zrobić. Nie wiem czy przeżyje to po raz trzeci.
Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.Ale pamiętaj że dalej jest 10% szansy. Nie można tracić nadziei. Z usg też wychodzi 7 tydz?
Mała.czarna
Mi moja lekarka mówiła że jak jest ciałko żółte to zawsze jest zarodek. Tylko czasem trzeba poczekać. Jak możesz to czekaj!Z usg oni nie mierzą. Ale jak nie ma zarodka to dla nich nie może być 7 tydzień bo już w 6 oczekują serduszka. Ciałko żółte 3mm a pecherzyk ciążowy 14mm x 11mm. 2 tyg temu ciałko żółte 2mm a pecherzyk 5mm.
reklama
sandawilla
7tc5d ❤Najważniejsze że jest serduszko który tydz?