reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ale Twój zarodek moze sie pokazac nagle za dwa,trzy dni :)
PS. Szkoda, ze mi nikt nie powiedział, ze to moze byc "normalne" :/
Chociaz powiem Ci ze nie wiem czy jest on wiarygodny,byl taki niesympatyczny wiec powiedzial nigdy wiecej na IP.
No wyczytalam ze u niektorych pojawia sie zarodek z serduszkiem kolo 9tygodnia.
Nie pozostalo mi nic innego niz czekac ale troche sie podłamałam.

reklama
Gin powiedział, ze plamienia to może być wynik implantacji (dla mnie nielogiczne bo beta była powyzej 1000) a plamienie implanatycjne wg mojej wiedzy wystepuje, miedzy owulacja, a terminem spodziewanej @.
Dziewczyny na forum, napisały mi, ze to moze byc ewekt"wżerania"się zarodka w macicę, ale ja jestem zielona.

Lekarz nic nie mówił o plamieniu. Powiedział, ze ono moze oznaczac wszystko, ale to pewnie plamienie implantacyjne .... :/
Powiedział, ze widok USG adekwatny do wyniku BETY i jak chce to moge na urlopie (nad morzem) zrobic usg aby zovaczyc co sie dzieje, ale ODPUŚCIŁAM i zrobię usg po powrocie z wakacji - na początku sierpnia.

ckaiflw1prbvmdef.png
Ja plamilam w poprzedniej ciąży A okazało się że to było spowodować e poprostu przytulaniem z partnerem. Nie wystąpiły one odrazu po A kilka godzin po stosunku i trwały kilka dni.

Ja mam wakacje, ale też nie wiem co będzie od września, najgorsze, że robię staż i jak będę za długo na zwolnieniu to mi się przerwie i będę musiała zaczynać od nowa.

Dziewczyny mam dwa pytania:
1. Czy ma ktoś segregator mamaginekolog i czy wydaje się być ok? I zastanawiam się też nad jestem dzieckiem.
Anita1990 co sądzisz? Dostałaś już swój?

2. Na jakie badania prenatalne się umawianie czy tylko usg genetyczne czy z testem FMF (biochemiczne z krwi)
Ja mam segregator i bardzo sobie chwale :)

Ja jestem ! I Zastanwiam się jak to wyglada w praktyce z załatwianiem tego...
polecam super blog matkaprawnik, wysyłam ci link odnosnie tego.

reklama
W poniedziałek beta 750, a dzisiaj 500 ...
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Mi znowu się nie udało...

Jej tak mi przykro [emoji17] cały czas miałam nadzieje ze wszystko jest dobrze... bardzo Ci współczuje i życzę powodzenia jesteś cudowna kobieta i napewno w końcu się uda...szczęścia kochana [emoji173]️

Do góry