sandawilla
Fanka BB :)
Gratuluję i oby wszystko było w porządkuWitam,
termin mam na 3.03.2020, jest to moja druga ciąża. Jestem po poronieniu w 11 tygodniu. Obecnie od tygodnia plamie, byłam w szpitalu przez 6 dni, kontrola u ginekologa zaraz po wyjściu, dzieciątko żyje, ale jedyne co usłyszałam to, to że Pan doktor nie wie dlaczego tak plamie. W środę idę na konsultacje do innego ginekologa, ale jestem pełna obaw. Biorę luteine i duphaston i czekam niecierpliwie do następnej wizyty.
Również gratuluję. W tym samym dniu mamy wizytę. Z tym ze ja niby będę już w 7tc5d .Witajcie Dziewczyny. Czytam Was od kilku dni, aż w końcu dołączyłam Gratuluję upragnionej ciąży ostatnią miesiączkę miałam 06.06.2019 a termin porodu z kalendarza online wychodzi na 11.03.2020 Mam nadzieję że dotrwamy tutaj wszystkie do końca... nie może być inaczej! Dzisiaj 5tc i 2 dc.. moje objawy to hmmm w tamtym tygodniu miałam lekkie bóle podbrzusza i kłucie jakby nerek z tyłu, senność, a do dziś mam małe grudki przy brodawkach poza tym narazie cisza ani mdłości ani bólu piersi. Test dzień przed spodziewaną miesiączką pokazywał bardzo bardzo bladą 2 kreske, natomiast 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki była widoczna wyraźna 2 krecha Bety nie oznaczam, czekam cierpliwie i staram się oczywiście mieć pozytywne nastawienie, a na wizytę wybieram się 19.07
Mala czarna jak się czujesz? Plamisz nadal ?