reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
@UKmama kochana ja mam taka sytuację. Pęcherzyk i ciało żółte rośnie a zarodka nie ma. Ciąża jest jeszcze młoda więc zarodek może się pojawić później :) ja tez się martwię ale postanowiłam się nastawić pozytywnie :) Poznałam przez moja koleżankę dziewczynę która w 8 tyg miała tylko pęcherzyk i już chcieli ja brać do szpitala ale ona chciała czekać. Poszla na usg w 10 tc żeby się upewnić czy ma iść na zabieg a tu zarodek z pięknym serduszkiem. Za niedługo rodzi :)
Więc musimy być dobrej myśli! :)
Ściskam mocno!
A w jakim wieku ciąża z OM jak byłaś na usg? Jaki duży pecherzyk? Idziesz jutro tak? Ja idę w piątek to będzie 7+0 mam nadzieję że się pojawi zarodek i ❤️

W 7+0 już powinno wszystko być ;) ja na następna wizytę idę jak będę 7+6:)

Co do Imion to na 100% Zosia a chłopczyk chyba Olek

A w jakim wieku ciąża z OM jak byłaś na usg? Jaki duży pecherzyk? Idziesz jutro tak? Ja idę w piątek to będzie 7+0 mam nadzieję że się pojawi zarodek i ❤️
jak byłam we wtorek u tej Pani doktor to pęcherzyk miał 2cm a ciałko żółte 5 mm :) wtedy wiek ciąży z pęcherzyka to było 5+4 a z @ 7+1 :) Beta na drugi dzień wyszła mi 34 tys. Tak tak jutro po 18 mam wizytę :) No to już będziesz miała napewno ❤

jak byłam we wtorek u tej Pani doktor to pęcherzyk miał 2cm a ciałko żółte 5 mm :) wtedy wiek ciąży z pęcherzyka to było 5+4 a z @ 7+1 :) Beta na drugi dzień wyszła mi 34 tys. Tak tak jutro po 18 mam wizytę :) No to już będziesz miała napewno [emoji173]

Daj znać jutro po wizycie.
Jestem dobrej myśli :)

Dzieki kochana [emoji173] a ty jak się czujesz? :)

Dziękuje. Dobrze :)
Jutro idę na betę i właśnie rozważam czy pójść na usg jutro czy pojutrze.
Poza tym to w ogóle nie czuję bólu piersi tak jak wtedy, staram się nie czytać głupot w Internecie że brak objawów to zaraz wiadomo co. Jestem dobrej myśli i tym razem bardzo wierzę w powodzenie:)

Pierwsza beta 2.7 A po 48h 35 :-) Wiec sporo urosła. Ciekawe jestem jak we wtorek wyjdzie. Na wizytę miałam iść później ale lekarz mi zalecił bym przyszła od razu bo w pierwszej ciąży mimo że miałam wyższy progesteron to brałam duphaston A potem luteine więc myślę że w środę też mi przepisze. Ostatnia miesiaczka 11.06 ale cykle mam nieregularne

reklama
Dziękuje. Dobrze :)
Jutro idę na betę i właśnie rozważam czy pójść na usg jutro czy pojutrze.
Poza tym to w ogóle nie czuję bólu piersi tak jak wtedy, staram się nie czytać głupot w Internecie że brak objawów to zaraz wiadomo co. Jestem dobrej myśli i tym razem bardzo wierzę w powodzenie:)
Nie martw się :) moja mama do 13 tygodnia nie wiedziała że jest w ciąży bo nie miała kompletnie żadnych objawów. Nawet @ miała w terminie normalnie. A siostrzyczkę mam zdrowa jak nic :) Ciężko jest wytrzymać ale idź we wtorek :) Jeden dzień dłużej a czasem jeden dzień dużo zmienia :)

Do góry