reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Witam,
termin mam na 3.03.2020, jest to moja druga ciąża. Jestem po poronieniu w 11 tygodniu. Obecnie od tygodnia plamie, byłam w szpitalu przez 6 dni, kontrola u ginekologa zaraz po wyjściu, dzieciątko żyje, ale jedyne co usłyszałam to, to że Pan doktor nie wie dlaczego tak plamie. W środę idę na konsultacje do innego ginekologa, ale jestem pełna obaw. Biorę luteine i duphaston i czekam niecierpliwie do następnej wizyty.

reklama
Witam,
termin mam na 3.03.2020, jest to moja druga ciąża. Jestem po poronieniu w 11 tygodniu. Obecnie od tygodnia plamie, byłam w szpitalu przez 6 dni, kontrola u ginekologa zaraz po wyjściu, dzieciątko żyje, ale jedyne co usłyszałam to, to że Pan doktor nie wie dlaczego tak plamie. W środę idę na konsultacje do innego ginekologa, ale jestem pełna obaw. Biorę luteine i duphaston i czekam niecierpliwie do następnej wizyty.

Witaj! Bądź dobrej myśli, dużo odpoczywaj, nastaw się pozytywnie i cóż pozostaje mi radzić… Jak każda z nas musisz uzbroić się w cierpliwość bo tutaj czas robi swoje:)

Witajcie Dziewczyny. Czytam Was od kilku dni, aż w końcu dołączyłam :) Gratuluję upragnionej ciąży :) ostatnią miesiączkę miałam 06.06.2019 a termin porodu z kalendarza online wychodzi na 11.03.2020 :D Mam nadzieję że dotrwamy tutaj wszystkie do końca... nie może być inaczej! Dzisiaj 5tc i 2 dc.. moje objawy to hmmm w tamtym tygodniu miałam lekkie bóle podbrzusza i kłucie jakby nerek z tyłu, senność, a do dziś mam małe grudki przy brodawkach poza tym narazie cisza ani mdłości ani bólu piersi. Test dzień przed spodziewaną miesiączką pokazywał bardzo bardzo bladą 2 kreske, natomiast 6 dni po terminie spodziewanej miesiączki była widoczna wyraźna 2 krecha :) Bety nie oznaczam, czekam cierpliwie i staram się oczywiście mieć pozytywne nastawienie, a na wizytę wybieram się 19.07

Wczoraj wracając z pracy, grzebałam w naszym Forum i wyczytałam że miałaś betę powyżej 500, tak?
Kojarzę że idziemy bardzo Równo…:))
Ja robię bete w poniedziałek i we wtorek idę na usg.
Liczę że będzie powyżej 1000.

Tak 536 chyba czyli przyrost o 71% w normie. To już doczekać się nie mogę tego twojego usg ciekaw czy będzie już serduszko koniecznie daj znać

reklama
Do góry