reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja dziś robię swoje urodziny, po południu przyjdzie ponad 20osob. Od rana sobie sałatki, sosy itp. I modlę się o pogodę ;)
Kusi mnie jak cholera pójść zobaczyć czy pojawiło się serduszko, może by się tak zgłosić na IP pod pretekstem ze boli brzuch? Głupie myśli...

Co do wątków to mnie chodziło tylko o poronienia nie dlatego, ze mi przeszkadza, ze dziewczyna o tym mówią a dlatego, ze się zaczynam coraz bardziej bać gdy to czytam. Tylko pod tym katem. Uważam, ze wątek jest dla nas, o naszych troskach, zmartwieniach i radościach. O wszystkim czym się chcemy podzielić.
Jeśli komuś się to nie podoba to po prostu niech ominie post a jeśli aż tak go to drażni no to nikt siła nikogo nie trzyma
Co do położnej nie wiem za bardzo o co Ci dokładnie chodzi, czy o te do porodu czy o wizytę patronażowe.

reklama
Ja właśnie spać nie mogę rano, wstaje zjem śniadanie i mogę później iść spać dalej nie mogę zachowac ciągłości ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Dziewczyny mam takie pytanko, jesli bylam u ginekologa we wtorek 9.07 I wg OM 6+2 a wg USG 4+6 I nie bylo serduszka to chyba bardziej wiarygodnie jednak bedzie ze to ten 5ty tydzien bo gdyby byl 6ty byloby juz serduszko. Ide na nastepna wizyte 22go lipca I wg USG bedzie to 6+5 wiec chyba juz bankowo powinno byc?? Kurcze boje sie ze znow pojde I nic...
Jedynie ciesze sie ze skonczyly mi sie te plamienia :) Luteina chyba zaczyna dzialac.
Jakie witaminy bierzecie?

Dziewczyny mam takie pytanko, jesli bylam u ginekologa we wtorek 9.07 I wg OM 6+2 a wg USG 4+6 I nie bylo serduszka to chyba bardziej wiarygodnie jednak bedzie ze to ten 5ty tydzien bo gdyby byl 6ty byloby juz serduszko. Ide na nastepna wizyte 22go lipca I wg USG bedzie to 6+5 wiec chyba juz bankowo powinno byc?? Kurcze boje sie ze znow pojde I nic...
Jedynie ciesze sie ze skonczyly mi sie te plamienia :) Luteina chyba zaczyna dzialac.
Raczej bardziej prawdopodobne z usg. A był zarodek albo pecherzyk żółtkowy czy narazie tylko pecherzyk ciążowy?

Trzymam mocno kciuki za Twojego bąbelka :) ja biore PREGNA PLUS ginekolog polecil przyjmowac przed ciaza i w trakcie. Biore to juz rok.:rofl2:

A ja dziewczyny dzisiaj pierwszy raz poszlam na bete.. 5 tc + 5, niedlugo wynik. W poniedzialek powtorka, a we wtorek wizyta u ginka. Trzymajcie kciuki.

Ja będę brała Pregna Plus, ale to dopiero gdy skończę 3 miesiąc. Teraz tylko kwas foliowy.

reklama
Do góry