Mała.czarna
Fanka BB :)
@sandawilla tylko porodowe kończą się tym że dostajesz dzieciątko na ręce a tu nic..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja w Duisburg , blisko Dortmund, mój mąż często w Dormundzie pracuje rzut beretemOoo czyli mamy blisko do siebie dziś będę w Zabrzu w bocku właśnie
Klaudia a wiec tak: Monachium, Schwarzwald, Stuttgart, Dortmund, kassel, Malburck
Nie martw się na zapas kochana. Będzie dobrzeMnie bolało jak na miesiączkę, czyli prawie wcale.
Strasznie się dzisiaj stresuję. Dzisiaj przypada ten dzień cyklu w którym w poprzedniej ciąży zaczęłam krwawić...
Co chwila latam do toalety sprawdzić bieliznę...
Ja będę spać. [emoji28] Tzn już to robię. Wracam z pracy i 17-20 mnie nie ma [emoji14]Ok, koniec postów o poronieniach i takich negatywnych... !!
Dziewczyny, tak się zastanawiam, co ja będę robić całymi dniami jak już pójdę na L4?
O to będziemy miały w tym samym wieku dzieciaczki chyba pójdę we wtorek bo później lekarz ma urlop a nie chce tyle czekać.. Test robiony w terminie miesiączki pokazał 2 grube kreski to może już zobaczę fasolkeHej Joanno ja byłam w 5t+3D i nie było zarodka był śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. W tym tygodniu wszystko dzieje się błyskawicznie i dziewcxyzny które były 2 dni później już widziały serduszko
Nie martw się będzie dobrze
Ja tez mam 5latka
Mamy chyba taki sam termin prawda? Czuję się bardzo dobrze, mam trochę obolałe piersi i chodzę co chwile siusiu. A tak jest super. Pierwsza ciąże miałam książkowa, liczę na to że będzie tak samoHej jak się czujesz ? Masz już jakieś objawy?
Ja mam na 13.03 czyli podobnie początki mojej pierwszej ciąży też były książkowe, a przy tej już mam troszkę dość [emoji14]Mamy chyba taki sam termin prawda? Czuję się bardzo dobrze, mam trochę obolałe piersi i chodzę co chwile siusiu. A tak jest super. Pierwsza ciąże miałam książkowa, liczę na to że będzie tak samo