Witam się z Wami jako kolejna marcowka jestem przeszczesliwa, test pokazał piękne 2 kreski, termin na 17.03. Jestem już mama 5-letniego synka, a teraz będzie drugi szkrabek Umówiłam się na wizytę we wtorek 16.07, zastanawiam się czy to trochę nie za wcześnie (5t+2d). Dziewczyny które były już u lekarza widzialyscie zarodek w 5 tygodniu?
reklama
Anita1990
moderatorka
o proszę a ja jestem z okolic Zabrza Świat jest mały No a co do cen to jest tragedia. 100 zł dziś na zakupy to nic.
Ooo czyli mamy blisko do siebie dziś będę w Zabrzu w bocku właśnie
Klaudia a wiec tak: Monachium, Schwarzwald, Stuttgart, Dortmund, kassel, Malburck
Ja nie wyraziłam zgody na tabletke. Poszłam od razu na zabieg i po zabiegu wypisałam się na własne zadanie. Miałam ogromny krwotok nawet bez tabletki.Pr
Przykro mi bardzo że musiałaś to przeżyć ja dostałam cytotec ale w szpitalu lecz krwawienie miałam zbyt małe i musiałam mieć lyzeczkowanie, dostałam 9 tabtelek...
A leżała że mną dziewczyna która dostała takiego krwotoku po jednej tabletce w ciągu kilku godzin że brali ja odrazu na lyzeczkowanie żeby się nie wykrwawila. Masakra jakaś
Witaj ja w 6t0d miałam już serduszko.Witam się z Wami jako kolejna marcowka jestem przeszczesliwa, test pokazał piękne 2 kreski, termin na 17.03. Jestem już mama 5-letniego synka, a teraz będzie drugi szkrabek Umówiłam się na wizytę we wtorek 16.07, zastanawiam się czy to trochę nie za wcześnie (5t+2d). Dziewczyny które były już u lekarza widzialyscie zarodek w 5 tygodniu?
Anita1990
moderatorka
Hej Joanno ja byłam w 5t+3D i nie było zarodka był śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. W tym tygodniu wszystko dzieje się błyskawicznie i dziewcxyzny które były 2 dni później już widziały serduszko
Nie martw się będzie dobrze
Ja tez mam 5latka
Nie martw się będzie dobrze
Ja tez mam 5latka
Agunia1401
Moderator
Ja jestem spod Krakowa ale mieszkamy teraz w Norwegii, pięknej miejscowości ale daleko od jakiejkolwiek komunikacji z Polską...
Kupiliśmy działkę pod Krakowem I projekt domu, jak się dzidziuś urodzi pewnie jak będzie miał już ze 3 miesiące będziemy chcieli zjechać, ale życie pokaże chyba że dostanę pracę w zawodzie bo nauczę się języka to zostaniemy ciut dłużej
Kupiliśmy działkę pod Krakowem I projekt domu, jak się dzidziuś urodzi pewnie jak będzie miał już ze 3 miesiące będziemy chcieli zjechać, ale życie pokaże chyba że dostanę pracę w zawodzie bo nauczę się języka to zostaniemy ciut dłużej
Mała.czarna
Fanka BB :)
A ja właśnie chciałam tabletkę bo po niej można się szybciej starać o kolejna ciążę. No i ona rozszerza szyjkę macicy więc nie muszą tego robić później siła przy zabiegu. Ale ból brzucha po niej jest straszy mi dawali ketonal w zastrzyku.Ja nie wyraziłam zgody na tabletke. Poszłam od razu na zabieg i po zabiegu wypisałam się na własne zadanie. Miałam ogromny krwotok nawet bez tabletki.
Dozamnie88
.
Ostatnia edycja:
sandawilla
Dla mnie takie same jak bóle porodowe . Choć w lżejSzej wersjiA ja właśnie chciałam tabletkę bo po niej można się szybciej starać o kolejna ciążę. No i ona rozszerza szyjkę macicy więc nie muszą tego robić później siła przy zabiegu. Ale ból brzucha po niej jest straszy mi dawali ketonal w zastrzyku.
WitaJ i gratuluję ...ja w poprzedniej ciaxy byłam w tym samym dniu to był sam pecherzykWitam się z Wami jako kolejna marcowka jestem przeszczesliwa, test pokazał piękne 2 kreski, termin na 17.03. Jestem już mama 5-letniego synka, a teraz będzie drugi szkrabek Umówiłam się na wizytę we wtorek 16.07, zastanawiam się czy to trochę nie za wcześnie (5t+2d). Dziewczyny które były już u lekarza widzialyscie zarodek w 5 tygodniu?
reklama
Hej jak się czujesz ? Masz już jakieś objawy?Witam się z Wami jako kolejna marcowka jestem przeszczesliwa, test pokazał piękne 2 kreski, termin na 17.03. Jestem już mama 5-letniego synka, a teraz będzie drugi szkrabek Umówiłam się na wizytę we wtorek 16.07, zastanawiam się czy to trochę nie za wcześnie (5t+2d). Dziewczyny które były już u lekarza widzialyscie zarodek w 5 tygodniu?