reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Miałam teraz te Horriental których nie polecacie i wyłapały pik , boje się że te z Amazona nic mi nie wyłapią.
Ale nawet mówię o ciążowych :) ja polecam easy@home, teraz owulaki mam one step, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😁 ciążowe też mam one step, po transferze będę testować.
Oczywiście jak wolisz z tymi testami, ale w rossku masz pinka za jakieś pewnie 8 Ziko, a ja za 30 PLN kupiłam chyba 15 ciążowych one step 😂 bo ja kocham sikać na testy

Ja miałam pik w 13dc i owulke w 14dc w marcu. A w grudniu miałam pik dopiero 20-21 dc pik
o widzisz, czyli owulacja bawi się z nami w kotka i myszkę 🤣
u mnie ostatnio pik był 15/16dc więc szykowałam się podobnie 🤭 a tu mnie dziś test zaskoczył, że już tak się wybarwia. Czekam na pik ♥️

Pomogę jak będzie potrzeba 😁 ale myślę, że świetnie dasz sobie radę! ♥️
Dziękuję ❤️
Ale nawet mówię o ciążowych :) ja polecam easy@home, teraz owulaki mam one step, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😁 ciążowe też mam one step, po transferze będę testować.
Oczywiście jak wolisz z tymi testami, ale w rossku masz pinka za jakieś pewnie 8 Ziko, a ja za 30 PLN kupiłam chyba 15 ciążowych one step 😂 bo ja kocham sikać na testy
A to sobie kupię na necie. Masz rację , szkoda przepłacać 😆 Więcej będzie na prożka i betę 🤣
Jak mi się transfer powiedzie to mam termin na 24.12 🙈
To będą piękne święta 🥰 Może się uda i na święta już będziecie w domku 🍀

reklama
lada moment kwietniowe kreski 🤭😁 gotowa? 🫶

ja to znowu mamy chyba z 40 owulacyjnych i 20 ciążowych 🤣 mam nadzieję, że wystarczy zanim się pojawią dwie kreski 🤞
Ja w marcu zrobiłam pierwszy test owu w 13dc cyklu myśląc że jeszcze masz trochę czasu do pika, zrobiłam o 8 rano to była słaba kreska, drugi zrobiłam o 14 o była już mocna krecha, wieczorem lżejsza bo mocz rozwodniony a 14dc rano też mocna krecha ale słabsza nóż ta z poprzedniego dnia, więc premom mi ocenił właśnie pik jako ten w 13dc i miał rację, bo na drugi dzień już była odczuwalna owulacja mocna. Także ja w tym cyklu tylko 4 paski owu zużyłam 🙈😂

Do góry