reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dla mnie to jest niewyobrażalne (też widziałam ten wpis, że "coś z TYM jeszcze się da zrobić"). Nosz kurw@ jak tak można powiedzieć do córki/synowej? Nie pojmuje jakim trzeba być złym, zgorzkniałym człowiekiem.
Ja jakiś czas temu słyszałam od babci męża (wychowywała go od 3rż po śmierci jego mamy) ,że kobietom jest teraz "wygodnie" mieć tylko jedno dziecko,że nie myślą o rodzeniu tylko o pracy i takie wiecie spojrzenie w moją stronę 😡
Su@@ wie ,że straciłam 3 ciąże -w tym jedna skończyła się operacją, to jeszcze śmie (po licznych komentarzach ,gdy byłam wtedy w szpitalu) mnie jakby oceniać. A później gadka szmatka jak nigdy nic - ciekawe czy drugiemu dziecku też by się robiły loki jak Basi 😡😐
Ręce opadają przy takich ludziach - ja unikam kontaktu z takimi ile się tylko da
Ja prdl ludzie są okropni ;( omijać szerokim łukiem eliminacja osób toksycznych jak najczęściej powinna być no kurde do cholery mamy jedno życie i to my mamy być szczęśliwi i nasi najbliżsi a nie żeby niektórzy najbliżsi nas ranili ;/

reklama
Aa czy to prawda że jeśli jest progesteron nie taki jaki ma być włosy wypadają ? Bo mi od początku roku to strasznie lecą
Tyle że mi fryzjerka każda zawsze nowi że ja mam tyle włosów że na trzy by podzielił no ale co z tego skoro ściągam codziennie ze szczotki

Dla mnie to jest niewyobrażalne (też widziałam ten wpis, że "coś z TYM jeszcze się da zrobić"). Nosz kurw@ jak tak można powiedzieć do córki/synowej? Nie pojmuje jakim trzeba być złym, zgorzkniałym człowiekiem.
Ja jakiś czas temu słyszałam od babci męża (wychowywała go od 3rż po śmierci jego mamy) ,że kobietom jest teraz "wygodnie" mieć tylko jedno dziecko,że nie myślą o rodzeniu tylko o pracy i takie wiecie spojrzenie w moją stronę 😡
Su@@ wie ,że straciłam 3 ciąże -w tym jedna skończyła się operacją, to jeszcze śmie (po licznych komentarzach ,gdy byłam wtedy w szpitalu) mnie jakby oceniać. A później gadka szmatka jak nigdy nic - ciekawe czy drugiemu dziecku też by się robiły loki jak Basi 😡😐
Ręce opadają przy takich ludziach - ja unikam kontaktu z takimi ile się tylko da
Niektórych ludzi to powinno się za takie słowa pier***nąć w łeb 🤦‍♀️😡

Aa czy to prawda że jeśli jest progesteron nie taki jaki ma być włosy wypadają ? Bo mi od początku roku to strasznie lecą
Tyle że mi fryzjerka każda zawsze nowi że ja mam tyle włosów że na trzy by podzielił no ale co z tego skoro ściągam codziennie ze szczotki
Tyle że mi lecą to pewnie przez tą szefową moja
Jak ja na początku umowy robiłam po 12 dni z rzędu po 10 po 8 i do tego dochodził jej cichy mobbing którego nie zauważałam wcale na początku dopóki nie skończyło się to na mnie bo pionki wszystkie poleciały
Echh
Nigdy więcej do prywaciarza nie pójdę

Niektórych ludzi to powinno się za takie słowa pier***nąć w łeb 🤦‍♀️😡
Uwierz ,że nie raz miałam ochotę ją trzepnąć ale to pani przed 80tką to nie wypada. Po prostu,gdy się już widzimy - to się praktycznie nie odzywam ani nawet nie patrzę w jej stronę. W rodzinie babcia klepie ,że ja jestem o coś obrażona,że się dziwnie zachowuję- no ciekawe o co bym mogła, jak ja bym śmiała 😆

Mi włosy wypadają głównie jak mam za niską ferrytyne.szczotka jest wtedy cała we włosach.ewentualnie zła praca tarczycy,niedobory witamin też mogą wpływać na wypadanie włosów

Kochana, u nas nie ma w weekendy otwartych laboratorium. Nie miałam opcji zrobić.
Aj szkoda 😐 Ja mieszkam na wsi ale wszystko tu mamy i 3 punkty pobrań temu tak często chodzę 🤣 Łatwa dostępność 😅
Tak teraz myślę, że może progesteron mam za niski by ciąża się utrzymała ? 🤷‍♀️ Nigdy nie badałam. Kiedy najlepiej zbadać ?
To jak pójdziesz w poniedziałek na betę to oznacz też progesteron. Da to jakiś obraz.

Wystarczy anemia, braki w wit d i też lecą niestety 😏

reklama
Tak teraz myślę, że może progesteron mam za niski by ciąża się utrzymała ? 🤷‍♀️ Nigdy nie badałam. Kiedy najlepiej zbadać ?
Ogólnie najlepiej 7 dni po potwierdzonej owulacji. Już wtedy można wyłapać czy nie jest za niski. Jak będziesz szła na betę w poniedziałek (?), to oznacz też progesteron.

Do góry