reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Justyna się z nami pożegnała dla własnego spokoju (zestresowała ją dyskusja na temat tego, czy na pewno beta jej dobrze przyrasta). Pisałam o tym parę dni temu, jak callina ją też wywoływała.
Tak racja ! Ale ciąża u niej aktualna ? Nie był to biochem ? Bo ostatnio chyba dwie osoby tutaj miały biochem 😞

Dziewczyny mam pytanie, przy becie 26 z kawałkiem jaką miałam w środę krwawienie będzie w miarę skąpe?

Tak racja ! Ale ciąża u niej aktualna ? Nie był to biochem ? Bo ostatnio chyba dwie osoby tutaj miały biochem 😞
Wydaje mi się, że aktualna. Może udziela się mimo wszystko na listopadówkach, nie jestem pewna, bo dawno tam już nie zaglądałam.
No i niestety rzeczywiście dwa biochemy już były w marcu, więc tym bardziej trzymamy za Ciebie i Paulę kciuki!!! Nie chcę tu więcej złamanych serduszek.

U mnie wczoraj 9dpo była biel - czyli chyba ovitrelle już się wypłukał. Dzisiaj za to lekki cień - zobaczymy co będzie jutro 😅

Załączniki

• IMG_8133.jpeg
    IMG_8133.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry