reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

A który cykl starań? Jaka jest twoja historia?
(Pewnie pisałaś, ale dużo się dzieje i nie wszystko zostaje w pamięci) 🍀
Staramy się 15 miejscy po drodze 2 biochemy .
To był przed ostatni cykl stymulowany
Latrezolem plus estrofem na poprawienie edometrium w tym cyklu nie dostałam zastrzyku na pęknięcie bo podobno cykl bezowulacyjny.
Ja nie wierzę w to co się dzieje.

reklama
a jak nie następny to w maju to już koniecznie! 😁🤞

jakoś mi się delikatnie podejście zmieniło, mniejsze parcie mam niż wcześniej, ale zobaczymy jak przyjdą płodne 🤣
Ja sobie obiecałam, że najszybciej zatestuje 12 dpo. Zresztą, zobaczymy czy lekarz potwierdzi czy widać jakiekolwiek pęcherzyki czy coś się tam dzieje

Wczoraj i przed wczoraj okropny pms wjechał. Darłam się na wszystkich.
Że praczka,kucharka, sprzątaczka a mąż no to teraz wiadomo dlaczego cie tak nosiło.
Mam nadzieję że to będzie to.
Dziś dopiero 21 cyklu.
Okres za 5 dni powinnien byc
To bardzo szybko miałaś owulacje, bo już w 11 dc. Ja dzisiaj 26 dc i 12 dpo, czyli owulacje miałam w 14 dc.

reklama
Gratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień ❤️❄️🎄🎅🤶🧑‍🎄?

Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500 😅

Mega do d...y u mnie wychodziły białe, nawet cienia cienia nie było a beta już była dość wysoka. Więc nie wiem skąd ich czułość niby 10 🤣🤣

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry