reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Ja w tym miesiącu byłam zapisana na 17dc na monitoring ale już w 11dc czułam że coś za bardzo jajniki mnie ciągną i w 13dc już pęcherzyk był 23mm(bo jednak poszłam wcześniej) 😅 więc jakbym się sugerowała tylko aplikacją to dawno byłoby po fakcie 😅
Dlatego najbezpieczniej to iść jednak na te 3 wizyty.na początku podejrzeć pęcherzyki,potem przed samą owulacja jak faktycznie urosły no i potem czy pękły.
Mi tak na prawdę na razie nie zależy na monitoringu, chciałam sprawdzić czy po skończeniu karmienia cokolwiek mi tam rośnie plus zrobić sobie taki ogólny przegląd :).

Melduję się po wizycie. Na prawym jajniku mamy 2 pęcherzyki dominujące 🙈 Czyli stymulacja zadziałała. Po 16 cm, ale dzisiaj 11 dc, więc mają jeszcze chwilę. Lewego nie dało się uwidocznić i trochę się boję, czy tam też coś nie urosło 🤣 W sobotę kolejny podgląd i decyzja o zastrzyku

Melduję się po wizycie. Na prawym jajniku mamy 2 pęcherzyki dominujące 🙈 Czyli stymulacja zadziałała. Po 16 cm, ale dzisiaj 11 dc, więc mają jeszcze chwilę. Lewego nie dało się uwidocznić i trochę się boję, czy tam też coś nie urosło 🤣 W sobotę kolejny podgląd i decyzja o zastrzyku
Świetne wieści ! Trzymam kciuki 🍀

Myślicie, że to już pik? Tam gdzie jest „W” to jest test z teraz przed chwili z wieczora a ten z dołu jest z rana. Myślę że owulacja będzie jutro najpóźniej. Śluz jak białko jaja kurzego miałam wczoraj.
Pik jak nic, nie ma się nad czym nawet zastanawiać 😁

reklama
Byłam na wizycie u endokrynologa, przepisała minimalną dawkę euthyroxu, powiedziała,że może pomóc w staraniach 😊

Do góry