reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
A u ciebie jak tam? Byłaś na wizycie wczoraj? :)
Tak. Mam zlecony pakiet badań. Stwierdzoną leukocytozę, zaburzenia krzepnięcia krwi i podejrzenie plamicy (następstwo choroby która przeszłam WZW C)
Nie dostałam na razie leków. Kolejna wizyta w lipcu i wtedy mi wdrożą leki po tych badaniach.

Tak. Mam zlecony pakiet badań. Stwierdzoną leukocytozę, zaburzenia krzepnięcia krwi i podejrzenie plamicy (następstwo choroby która przeszłam WZW C)
Nie dostałam na razie leków. Kolejna wizyta w lipcu i wtedy mi wdrożą leki po tych badaniach.
A starać się możesz ?

Ile dpo u Ciebie ? Testowałaś ? 🤞
Dzisiaj dopiero 9dpo. Kurcze, nie zamierzałam tak wcześnie, ale wczoraj z głupot popołudniu testowała i biało 😁 ale wczoraj było 8dpo, więc totalnie za wcześnie 🙈 nie wiem co mnie skusiło, bez sensu to było 😅 kolejny test tak jak planowałam 26.03 w moje urodziny, albo dzień wcześniej w córki urodziny 😁

Dzisiaj dopiero 9dpo. Kurcze, nie zamierzałam tak wcześnie, ale wczoraj z głupot popołudniu testowała i biało 😁 ale wczoraj było 8dpo, więc totalnie za wcześnie 🙈 nie wiem co mnie skusiło, bez sensu to było 😅 kolejny test tak jak planowałam 26.03 w moje urodziny, albo dzień wcześniej w córki urodziny 😁
Nie jesteś jedyna. Ja jestem 4dpo i już bym chciała testować 🤪

Do góry