reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Hej! Zaraziłyście mnie robieniem testów owulacyjnych, we wcześniejsze ciąże zaszłam bez kontroli testami owulacyjnymi ale to forum dziwnie działa na człowieka 😂działamy z mężem już, wczoraj wieczorem i dziś już też ogarnięty temat 😂😈😈😈 także teraz maraton pewnie jutro, cały weekend, chyba że dziś wieczorem mnie skusi jeszcze ale nie wiem czy to dobrze do plemników dwa razy dziennie 🤣
udanych staranek! 🥰🤞
też bym już tak chciała a to jeszcze prawie 2 tygodnie 🙈🤣

U nas ostatnio maraton był i dupa 🙈 będziemy próbować co drugi dzień

reklama
Hej
Możecie mnie wpisać na testowanie - chyba 28. Pik owu był 17, więc sama owu 18(?) - czy dobrze rozumiem te testy, podpowiedzcie.
Przy wcześniejszych ciążach nie stosowałam testów tylko apke i za każdym razem się udawało. Pierwsza ciąża zakończona sukcesem, druga teraz w styczniu poronienie w 6tc.

Załączniki

• IMG_7404.jpeg
    IMG_7404.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 67
Hej
Możecie mnie wpisać na testowanie - chyba 28. Pik owu był 17, więc sama owu 18(?) - czy dobrze rozumiem te testy, podpowiedzcie.
Przy wcześniejszych ciążach nie stosowałam testów tylko apke i za każdym razem się udawało. Pierwsza ciąża zakończona sukcesem, druga teraz w styczniu poronienie w 6tc.
Powodzenia 🍀

Hej
Od peaku 24godzin do 36h .Ja miałam peak i owulacji prawdopodobnie nie było. Będąc na uzg jakby było ciałko żółte ale nie było płynu w zatoce Douglasa. Wiec warto czasem sprawdzić na uzg .powodzenia

reklama
Do góry