reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Pink za 15zl z Rossmana wypada w tej sytuacji jeszcze gorzej 🤣 wolałabym jednak chuyocień na teście niż jebitną krechę przy becie <2.3 🤣
A żeby było ciekawiej to dziś też mam kreskę na pinku.słabsza niż wczoraj no ale z 3 pinków które kupiłam 2 pokazały kreski,które nie są ciąża 🤡🤡

Załączniki

• IMG_20250319_045256.jpg
    IMG_20250319_045256.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 156
A żeby było ciekawiej to dziś też mam kreskę na pinku.słabsza niż wczoraj no ale z 3 pinków które kupiłam 2 pokazały kreski,które nie są ciąża 🤡🤡
Kurczę moze jakaś trefna partia :( A z ciekawości jak robisz testy? Sikasz bezpośrednio na nie czy zbierasz mocz do kubeczka? Odczytujesz wyniki w ciągu czasu podanego w instrukcji?

reklama
Do kubka 😅 i ta kreska się pojawia odrazu zanim jeszcze przeleci przez cały test 🤡
No i na żywo są różowe a nie szare jak testowe 😅
O kurczę kosmos! :( przez chwile myślałam że może niechcący zalałaś, no ale z tego co mówisz to test poprawnie zrobiony :( Ja bym poszła chyba na jeszcze jedną betę jutro na wszelki wypadek :)

Do góry