reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

O kurczę kosmos! :( przez chwile myślałam że może niechcący zalałaś, no ale z tego co mówisz to test poprawnie zrobiony :( Ja bym poszła chyba na jeszcze jedną betę jutro na wszelki wypadek :)
Pójdę w sobotę bo wtedy muszę odstawić duphaston.zastanawiam się jeszcze nad tym czy może być tak że ovi już nie ma we krwi,ale nadal jakieś resztki są na nerkach i w moczu wychodzi ?😅 No ale przed wczoraj test biały.więc już nic nie wiem

reklama
A żeby było ciekawiej to dziś też mam kreskę na pinku.słabsza niż wczoraj no ale z 3 pinków które kupiłam 2 pokazały kreski,które nie są ciąża 🤡🤡
O fest... To są jakieś jaja, tutaj nie są cienie tylko kreski i to różowa ta na dole... Masakra...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Czy miała któraś z Was kiedyś polipa w macicy/ dnie macicy ?

Byłam w pondz u ginekologa ( na nfz ), u niego byłam pierwszy raz i powiedział, że jest podejrzenie polipa. Badań się regularnie u gina co pół roku, najrzadziej co rok i nigdy mi polipa nie zdiagnozowano. Pobrał cytologię i powiedział, że za 2 tyg do kontroli od razu po miesiączce ( oby już nie przyszła 😁 ), bo wtedy polipa widać najlepiej.

Jak to wygląda z poluoem, jak u Was było ? Zniknął sam, musiałyście go usuwać czy coś ?

Pójdę w sobotę bo wtedy muszę odstawić duphaston.zastanawiam się jeszcze nad tym czy może być tak że ovi już nie ma we krwi,ale nadal jakieś resztki są na nerkach i w moczu wychodzi ?😅 No ale przed wczoraj test biały.więc już nic nie wiem
Ile dni się bierze duphaston ?

Hej dziewczyny. Czy miała któraś z Was kiedyś polipa w macicy/ dnie macicy ?

Byłam w pondz u ginekologa ( na nfz ), u niego byłam pierwszy raz i powiedział, że jest podejrzenie polipa. Badań się regularnie u gina co pół roku, najrzadziej co rok i nigdy mi polipa nie zdiagnozowano. Pobrał cytologię i powiedział, że za 2 tyg do kontroli od razu po miesiączce ( oby już nie przyszła 😁 ), bo wtedy polipa widać najlepiej.

Jak to wygląda z poluoem, jak u Was było ? Zniknął sam, musiałyście go usuwać czy coś ?
Ja miałam, też nikt go nie widział, dopiiero jeden lekarz znalazł. Został usnięty podczas histeroskopii i przy okazji znaleźli jeszcze troche innego syfu.

reklama
Do góry