Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pewnie będzie podobnie , brzuch boli od 3 dni a jutro mam dostać okresMi można wpisać![]()
ale tak czułam po wczorajszym bólu brzucha i to 3 dni wcześniej
![]()
No ja tu Wam kibicuję bo moje starania zakończyły się w styczniukochana
też staram się tak pocieszać, że inni tracą dziecko w połowie ciąży, czy po porodzie.. może z czasem będzie mniej bolało.
ponoć czas leczy rany..
a jak u ciebie? bo sporo tu historii i nie wszystko pamiętam
jak starania?
DziękujemyNo ja tu Wam kibicuję bo moje starania zakończyły się w styczniu(przypomnę - w listopadzie Biochem) i chodzę tu roznosić Wam zarazki
![]()
Najwyżej wejdziemy w nowy cykl razemU mnie pewnie będzie podobnie , brzuch boli od 3 dni a jutro mam dostać okres![]()
ja liczyłam, że marzec będzie obsypany serduszkami na pierwszej stronieNajwyżej wejdziemy w nowy cykl razem![]()
Ja też trzymam kciuki, że podbita będzie statystykaja liczyłam, że marzec będzie obsypany serduszkami na pierwszej stroniechociaż jeszcze pół miesiąca to może dziewczyny uzupełnią
![]()
Zalezy jak liczyć, po metotrexacie miałam przymusową przerwę i miesiącami siedziałam na ławce. Więc można uznać że 2 lub 3 cykl był Biochem i w kolejnej zaskoczyłoDziękujemy
A w którym cyklu starań się udało?
Ile czakalas na swoją wymarzoną zdrową ciążę?
Jak się czujesz?