reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
No no, ale ja się zastanawiam nad samym podaniem, czy to dożylnie trzeba a jeśli tak to jak długo. Bo ja z tych co nie lubią pobierania krwi 😬
Ja się tutaj raczej spotykałam u dziewczyn z podawaniem w zastrzykach, połowę albo 1/3 ampułki. Z tymże przy Accofilu trzeba często robić morfologię krwi i kontrolować leukocyty, więc pobrania Cię nie ominą 🙄

Rano jak dostanę biel vizira na teście to pewnie minie 🤣
Ja się już nastawiłam na te dwa kolejne cykle bez starań i jakoś tak przyjęłam do wiadomości że ten teraz też się nie uda, no bo czemu miałby się udać po takim czasie. Ale oczywiście leżę sobie teraz we wannie (parę dni po domniemanej owulacji), czuję lekkie kłucie w podbrzuszu i mi lekko niedobrze (obżarlam się jak dzika świnia)... I co głupia ja mam w głowie? No co? I to jeszcze żebym pierwszy raz takie kłucie miała!

Ja się tutaj raczej spotykałam u dziewczyn z podawaniem w zastrzykach, połowę albo 1/3 ampułki. Z tymże przy Accofilu trzeba często robić morfologię krwi i kontrolować leukocyty, więc pobrania Cię nie ominą 🙄
Wiem, wiem, ostatnio lekarka mnie uświadamiała jakbym była totalną idiotką że jak ja chcę w ciąży być skoro wtedy często pobrania xd

Ja się już nastawiłam na te dwa kolejne cykle bez starań i jakoś tak przyjęłam do wiadomości że ten teraz też się nie uda, no bo czemu miałby się udać po takim czasie. Ale oczywiście leżę sobie teraz we wannie (parę dni po domniemanej owulacji), czuję lekkie kłucie w podbrzuszu i mi lekko niedobrze (obżarlam się jak dzika świnia)... I co głupia ja mam w głowie? No co? I to jeszcze żebym pierwszy raz takie kłucie miała!
To ja tak samo z tym plamieniem nagle dzisiaj. Od 3 cykli coś mi się pojawia na dzień/dwa przed okresem, nie pamiętam dokładnie jak wyglądały te plamienia, ale dzisiaj nagle się pojawiło i od razu myśl, że może to jednak nie zwykłe plamienie przed okresem😂

reklama
Do góry