reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie dzisiaj znowu biel 🥲 ale pojawiła się u mnie duża ilość śluzu białego , od kilku dni był on przezroczysty , a dzisiaj zrobił się biały , czy to może o czymś świadczyć ?😀😀 jestem 11/12 dpo
Nie wiem co znaczy śluz, ale u mnie również biel aż razi wczoraj na 11dpo :D może jeszcze za wcześnie

reklama
Teraz płaciłam 150zl za wizytę ginekologiczną z USG. Na znanym lekarzu szukałam i jest cennik tam. Lekarka mnie pytała czy nie chce by mnie zbadała ale wtedy cena będzie wyższa. Wcześniej płaciłam między 350 a 250 zł ale właśnie z badaniem ginekologicznym mimo że mówiłam że chce samo USG.

Teraz płaciłam 150zl za wizytę ginekologiczną z USG. Na znanym lekarzu szukałam i jest cennik tam. Lekarka mnie pytała czy nie chce by mnie zbadała ale wtedy cena będzie wyższa. Wcześniej płaciłam między 350 a 250 zł ale właśnie z badaniem ginekologicznym mimo że mówiłam że chce samo USG.
Ja płacę 250zl za samo usg,bez badania na fotelu 🫣 tak samo jak idę sprawdzić czy pęcherzyk pękł to tylko USG i potem recepta na duphaston i też 250 😅wizyta z badaniem,USG,cytologia i USG piersi 450zl 😅

U mnie we Wrocławiu za pierwszą wizytę 400 zł z usg i badaniem na fotelu w poprzednim cyklu a teraz w tym cyklu 3 wizyty po 180 zł i pewnie dziś też tyle weźmie

Ja byłam zbadać progesteron,wyniki pewnie koło 12/13 😁 wstałam dzisiaj z okropnym bólem piersi,dzisiaj 7 dni po zastrzyku a na teście już mega słaba kreska więc Ovi dość szybko u mnie schodzi 😁

U mnie dopiero 6dpo i nie ukrywam kusiło mnie zatestowac ale sikłam sobie na owulacyjny 🤣 I jest druga słaba kreska 🤣🤣🤣 Wcześniej była biel 😅 Chociaż na takie sobie popatrzę 🥹

reklama
U mnie dopiero 6dpo i nie ukrywam kusiło mnie zatestowac ale sikłam sobie na owulacyjny 🤣 I jest druga słaba kreska 🤣🤣🤣 Wcześniej była biel 😅 Chociaż na takie sobie popatrzę 🥹
ja też se sikam owulacyjne 🤣🙈
I czekam na okres 🙈

Załączniki

• IMG_20250315_063235.jpg
    IMG_20250315_063235.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 52
Do góry