reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Miałam monitoring w 15dc po clostilbegyt i ovitrelle. W prawym jajniku 2 ciałka żółte, endometrium 13mm i od poniedziałku mam brać duphaston. A 26 mam iść na progesteron i beta hcg. Zapisujcie mnie na testowanie 🩷
Piękne endometrium i szansa na podwójne szczęście jak dwa ciałka żółte 😍 Ja bym tak chciała bliźniaki ale miałam tylko jeden pęcherzyk. Chyba że się podzieli i będą jednojajowe 😁 Trzymam kciuki za Ciebie ! 🍀

Przyrost w normie, to bardzo wczesna ciąża, zrob jeszcze raz po weekendzie a teraz dawaj do nas na listopadowe 😊
Boje się tam zawitać aby nie zapeszyc. Już się upłakałam dziś bo myślałam, że będzie spadek bety. Termin miałabym na 25.11 to baaaaardzo chętnie zawitam. Tylko chcę się utwierdzić, że jest dobrze ❤️❤️🤞

Boje się tam zawitać aby nie zapeszyc. Już się upłakałam dziś bo myślałam, że będzie spadek bety. Termin miałabym na 25.11 to baaaaardzo chętnie zawitam. Tylko chcę się utwierdzić, że jest dobrze ❤️❤️🤞
Będziesz przeżywać z nami, beta rosnie, dziewczyny też tam są na etapie badania bety, myśl pozytywnie! Przyrost jest w normie, będzie ok 😊

reklama
Do góry