reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Matko, właśnie rozpakowałam paczkę z OLX (książka) i jest tak wyperfumowana, że szok! Zdarzały mi się takie z Vinted, z ubraniami, ale żadna aż tak!
Ja zawsze jak coś kupię z Vinted albo OLX to wypsikane na maxa jest. Mnie osobiście to nie odpowiada. Raz ktoś nie wie jaki jest mój ulubiony zapach perfum a dwa no sorry dla mnie jak ktoś psika to albo noszone coś było i nie wyprane.
No książka to ewenement 🤣🤣🤣.

A z ciekawości jaka ?
Ja osobiście lubię kryminały czytać :) kiedyś czytałam jakieś romansidła ale mnie znudziły :)

reklama
Ja zawsze jak coś kupię z Vinted albo OLX to wypsikane na maxa jest. Mnie osobiście to nie odpowiada. Raz ktoś nie wie jaki jest mój ulubiony zapach perfum a dwa no sorry dla mnie jak ktoś psika to albo noszone coś było i nie wyprane.
No książka to ewenement 🤣🤣🤣.

A z ciekawości jaka ?
Ja osobiście lubię kryminały czytać :) kiedyś czytałam jakieś romansidła ale mnie znudziły :)
Podręcznik akademicki tym razem. Nie są najtańsze, a akurat na OLX znalazłam w całkiem sensownej cenie, a wygląda jak nówka 😊

Ja jakoś w zeszłym roku miałam fazę na kryminały, ale nie lubię ich kupować, bo to takie książki na raz. Więc czytałam oporowo na Legimi. Cały Chris Carter poszedł, Puzyńska (seria Lipowo), Gerritsen (Rizzoli & Isles) i Małeckiego 2 tomy serii Herman & Borewicz (3 w międzyczasie stał się dodatkowo płatny 😢). No i bardzo dużo true crime.

A był taki rok, kiedy miałam fazę na fantasy z kolei. Albo beletrystykę historyczną. W tym sobie obiecałam, że wracam do nadrabiania klasyki literatury pięknej, ale i tak przetykam jakąś obyczajówką albo kryminałem na Legimi 😉 Generalnie mega dużo czytam.

A ja wracam właśnie z rossmanna.. 🤷💗

Załączniki

• IMG_20250313_142149.jpg
    IMG_20250313_142149.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 39
Juuhuu! 🥳 Czekamy na przyrost czy wstawiamy pierwsze marcowe serduszko? 😄
Gratulacje!!

Aż mnie kusi, żeby samej już dzisiaj zatestować (10dpo), ale boję się cienia po Ovi jeszcze… Chociaż czułam rano metaliczny posmak w ustach, tyle że zniknął po umyciu zębów 😝 I lekkie bóle podbrzusza, coś jak na okres, ale też jakby taki dyskomfort przy niestrawności. Sama nie wiem jak to opisać nawet 😅 Ale pewnie sobie wkręcam i to zupełnie nic nie znaczy 😉
Hehe mnie właśnie te bóle brzucha skłoniły do testowania. 🙂
Zobaczymy jak ta moja beta w sobotę będzie wyglądała 🥰🥰

Podręcznik akademicki tym razem. Nie są najtańsze, a akurat na OLX znalazłam w całkiem sensownej cenie, a wygląda jak nówka 😊

Ja jakoś w zeszłym roku miałam fazę na kryminały, ale nie lubię ich kupować, bo to takie książki na raz. Więc czytałam oporowo na Legimi. Cały Chris Carter poszedł, Puzyńska (seria Lipowo), Gerritsen (Rizzoli & Isles) i Małeckiego 2 tomy serii Herman & Borewicz (3 w międzyczasie stał się dodatkowo płatny 😢). No i bardzo dużo true crime.

A był taki rok, kiedy miałam fazę na fantasy z kolei. Albo beletrystykę historyczną. W tym sobie obiecałam, że wracam do nadrabiania klasyki literatury pięknej, ale i tak przetykam jakąś obyczajówką albo kryminałem na Legimi 😉 Generalnie mega dużo czytam.
Ja bardzo dużo czytałam. Teraz zwyczajnie nie mam aż tyle czasu na to. Staram się wygospodarować jednak bo uwielbiam książki :) .

Z tą beletrystyką to różnie bywa (historia -jedni tak drudzy tak) ale szanuję.

Ja to pamiętam za dzieciaka encyklopedie czytałam od tomu A do Z 🤣

Ja bardzo dużo czytałam. Teraz zwyczajnie nie mam aż tyle czasu na to. Staram się wygospodarować jednak bo uwielbiam książki :) .

Z tą beletrystyką to różnie bywa (historia -jedni tak drudzy tak) ale szanuję.

Ja to pamiętam za dzieciaka encyklopedie czytałam od tomu A do Z 🤣
Grubo! 🤣 Ja generalnie czytam dużo od 4 roku życia, bardzo wcześnie się nauczyłam, więc jak poszłam do 5-latków to z całej grupy umiałam czytam tylko ja i jeden chłopiec. Jak na leżakowanie widziałam moją piżamę na leżaku przy regale z książkami, to tylko było z tego leżakowania 😝

reklama
Grubo! 🤣 Ja generalnie czytam dużo od 4 roku życia, bardzo wcześnie się nauczyłam, więc jak poszłam do 5-latków to z całej grupy umiałam czytam tylko ja i jeden chłopiec. Jak na leżakowanie widziałam moją piżamę na leżaku przy regale z książkami, to tylko było z tego leżakowania 😝
Teraz to są audiobuki , zamiast czytać będą słuchać 🤪

Do góry