penguinlicious
Fanka BB :)
Nie dopiłam jeszcze kawy, więc będę musiała trochę odczekać do kolejnego sikaniaNo to zrób, najlepiej teraz![]()
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dopiłam jeszcze kawy, więc będę musiała trochę odczekać do kolejnego sikaniaNo to zrób, najlepiej teraz![]()
.
Jak masz zapas to sikaj terazNie dopiłam jeszcze kawy, więc będę musiała trochę odczekać do kolejnego sikania![]()
A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?Mnie to mój cykl ogólnie w konia robi.
W grudniu dostałam okres 18
W styczniu 14
W lutym 11 późnym wieczorem.
I do teraz cisza. 2 dni temu miałam jedna jasną plamkę krwi.
Jestem pewna niemal na 90 %,że mi się torbiel na jajniku zrobiła . Albo owulacja się przesunęła i cykl się wydłużył![]()
Mam jeszcze ze 30 pasków i 4 plastikiJak masz zapas to sikaj teraz![]()
No to sikkkaaaajjMam jeszcze ze 30 pasków i 4 plastiki![]()
Kiedy mi się nie chce!No to sikkkaaaajj
U mnie taka pogoda, że słów szkoda..A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?
Nie najlepiej 3 godziny odczekaćKiedy mi się nie chce!Dajcie mi tak ze 2-3h chociaż
![]()