reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mnie to mój cykl ogólnie w konia robi.
W grudniu dostałam okres 18
W styczniu 14
W lutym 11 późnym wieczorem.
I do teraz cisza. 2 dni temu miałam jedna jasną plamkę krwi.
Jestem pewna niemal na 90 %,że mi się torbiel na jajniku zrobiła . Albo owulacja się przesunęła i cykl się wydłużył 😐

Ale! W oczekiwaniu na to, aż zachce mi się znowu sikać opowiem Wam, jak się skończyła historia z Fertistim 😁

Jak @93kora wrzuciła tutaj linka do ktomalek, to zaczęłam przeglądać tę listę i zauważyłam, że jedna apteka w Łomży powinna mieć jedno opakowanie. Moja znajoma mieszka blisko, więc na wszelki wypadek zrobiłam rezerwację na jej nazwisko i chwilę później do niej zadzwoniłam. A ona do mnie „Czekaj! Tam chyba pracuje siostra mojego męża, to daj mi chwilę, ja do niej zadzwonię i dam Ci znać” 😅 I okazało się, że rzeczywiście tam pracuje, więc odłożyła dla niej 😄 Dwa dni później koleżanka odebrała i wysłała mi InPostem, a dzisiaj mam już u siebie.

Mnie to mój cykl ogólnie w konia robi.
W grudniu dostałam okres 18
W styczniu 14
W lutym 11 późnym wieczorem.
I do teraz cisza. 2 dni temu miałam jedna jasną plamkę krwi.
Jestem pewna niemal na 90 %,że mi się torbiel na jajniku zrobiła . Albo owulacja się przesunęła i cykl się wydłużył 😐
A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?

A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?
U mnie taka pogoda, że słów szkoda..
Mam rwę barkową apropo. Ręką mnie okropnie boli , nie mogę nawet jej podnieść do góry .
No z wózkiem byłby hardkor 😂
Poczekam jeszcze i w następnym tygodniu pójdę. Grzecznie czekam max do 18nastego.. a przyjmie mnie od ręki wi c rezerwować nie muszę terminu :).
Mam PCOS, co prawda nie takie jak kiedyś ale mam więc stąd moje przypuszczenie :).

reklama
Do góry