reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie taka pogoda, że słów szkoda..
Mam rwę barkową apropo. Ręką mnie okropnie boli , nie mogę nawet jej podnieść do góry .
No z wózkiem byłby hardkor 😂
Poczekam jeszcze i w następnym tygodniu pójdę. Grzecznie czekam max do 18nastego.. a przyjmie mnie od ręki wi c rezerwować nie muszę terminu :).
Mam PCOS, co prawda nie takie jak kiedyś ale mam więc stąd moje przypuszczenie :).
A przy PCOS masz swoje owulacje? Czy to tak w kratkę? Ja mam niby lekkie (bo nie wszystkie kryteria są spełnione, więc tak to lekarze nazywają) i w zeszłym roku miałam na pewno 2 bezowulacyjne - jeden trwał 43, a drugi 58 dni 😵‍💫 w tym drugim ewentualnie owu mogła być między 43 a 45dc.

To taka miła odmiana jak na stymulacji mam takie „książkowe” cykle 28-29 dni 🫠 Szkoda, że nie można tak zbyt długo…

reklama
Coooo??? Przecież ona ewidentnie jest różowa! 😳 Mnie Pink nigdy nie oszukał, jak nie było ciąży, to była totalna biel. Żadnych fałszywych choojocieni. Ale tutaj….! 😱
Noo moje rozczarowanie wtedy było przeogromne bo wcześniej nigdy się to nie zdarzyło z pinkiem 🤯
Nawet jak był biochem to ta kreska nie była tak wyraźna przy becie chyba 16

A przy PCOS masz swoje owulacje? Czy to tak w kratkę? Ja mam niby lekkie (bo nie wszystkie kryteria są spełnione, więc tak to lekarze nazywają) i w zeszłym roku miałam na pewno 2 bezowulacyjne - jeden trwał 43, a drugi 58 dni 😵‍💫 w tym drugim ewentualnie owu mogła być między 43 a 45dc.

To taka miła odmiana jak na stymulacji mam takie „książkowe” cykle 28-29 dni 🫠 Szkoda, że nie można tak zbyt długo…
Jedynie z lewego jajnika mam owulację. No i raz jest , raz nie ma i nie wiem od czego to zależy a niczym się nie stymuluje 🤷.
Nie no aż tak nie mam , max cykl 36 dni trwał.. Może ja teraz miałam późną owulację nie wiem ale się dowiem :).

No obyś nie musiała już brać wspomagaczy a ten cykl zakończył się ciążą 🤞😊

Edit tzn wiem od czego od PCOS

Matko, właśnie rozpakowałam paczkę z OLX (książka) i jest tak wyperfumowana, że szok! Zdarzały mi się takie z Vinted, z ubraniami, ale żadna aż tak!

reklama
Do góry