reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mnie to mój cykl ogólnie w konia robi.
W grudniu dostałam okres 18
W styczniu 14
W lutym 11 późnym wieczorem.
I do teraz cisza. 2 dni temu miałam jedna jasną plamkę krwi.
Jestem pewna niemal na 90 %,że mi się torbiel na jajniku zrobiła . Albo owulacja się przesunęła i cykl się wydłużył 😐

Ale! W oczekiwaniu na to, aż zachce mi się znowu sikać opowiem Wam, jak się skończyła historia z Fertistim 😁

Jak @93kora wrzuciła tutaj linka do ktomalek, to zaczęłam przeglądać tę listę i zauważyłam, że jedna apteka w Łomży powinna mieć jedno opakowanie. Moja znajoma mieszka blisko, więc na wszelki wypadek zrobiłam rezerwację na jej nazwisko i chwilę później do niej zadzwoniłam. A ona do mnie „Czekaj! Tam chyba pracuje siostra mojego męża, to daj mi chwilę, ja do niej zadzwonię i dam Ci znać” 😅 I okazało się, że rzeczywiście tam pracuje, więc odłożyła dla niej 😄 Dwa dni później koleżanka odebrała i wysłała mi InPostem, a dzisiaj mam już u siebie.

Mnie to mój cykl ogólnie w konia robi.
W grudniu dostałam okres 18
W styczniu 14
W lutym 11 późnym wieczorem.
I do teraz cisza. 2 dni temu miałam jedna jasną plamkę krwi.
Jestem pewna niemal na 90 %,że mi się torbiel na jajniku zrobiła . Albo owulacja się przesunęła i cykl się wydłużył 😐
A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?

A nie masz jak skoczyć na USG, żeby zobaczyć czy to rzeczywiście torbiel? Skąd takie przypuszczenie w ogóle?
U mnie taka pogoda, że słów szkoda..
Mam rwę barkową apropo. Ręką mnie okropnie boli , nie mogę nawet jej podnieść do góry .
No z wózkiem byłby hardkor 😂
Poczekam jeszcze i w następnym tygodniu pójdę. Grzecznie czekam max do 18nastego.. a przyjmie mnie od ręki wi c rezerwować nie muszę terminu :).
Mam PCOS, co prawda nie takie jak kiedyś ale mam więc stąd moje przypuszczenie :).

reklama
Do góry