reklama
callina
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny! Będę widzieć na przyszłośćKiedyś przeczytałam o testach pink, że jak one już coś pokazują to coś jest na rzeczy![]()
Chociaż tez słyszałam, że potrafią być właśnie fałszywe... I kij wie...
penguinlicious
Juuhuu!Dziewczyny co myślicie?

Gratulacje!!
Aż mnie kusi, żeby samej już dzisiaj zatestować (10dpo), ale boję się cienia po Ovi jeszcze… Chociaż czułam rano metaliczny posmak w ustach, tyle że zniknął po umyciu zębów

93kora
A poprzednio jak Ci się Ovi wypłukała ?Juuhuu!Czekamy na przyrost czy wstawiamy pierwsze marcowe serduszko?
Gratulacje!!
Aż mnie kusi, żeby samej już dzisiaj zatestować (10dpo), ale boję się cienia po Ovi jeszcze… Chociaż czułam rano metaliczny posmak w ustach, tyle że zniknął po umyciu zębówI lekkie bóle podbrzusza, coś jak na okres, ale też jakby taki dyskomfort przy niestrawności. Sama nie wiem jak to opisać nawet
Ale pewnie sobie wkręcam i to zupełnie nic nie znaczy
![]()
Roma_ntiko
Aktywna w BB
Lud żąda patykaJuuhuu!Czekamy na przyrost czy wstawiamy pierwsze marcowe serduszko?
Gratulacje!!
Aż mnie kusi, żeby samej już dzisiaj zatestować (10dpo), ale boję się cienia po Ovi jeszcze… Chociaż czułam rano metaliczny posmak w ustach, tyle że zniknął po umyciu zębówI lekkie bóle podbrzusza, coś jak na okres, ale też jakby taki dyskomfort przy niestrawności. Sama nie wiem jak to opisać nawet
Ale pewnie sobie wkręcam i to zupełnie nic nie znaczy
![]()
penguinlicious
Jest okA 16 progesteron? Myślicie że za niski?
Biorę 2 razy dziennie po 1 tabl duphastonu, ale od nie wychodzi podobno we krwi

penguinlicious
Coooo??? Przecież ona ewidentnie jest różowa!Ja ich nie lubięmoja kreska sprzed 2 lat.beta tego dnia wynosiła <2.3
Albo ja mam takiego pecha do testów.na strumieniowym facelle też kiedyś miałam falszywą kreskę.a w zeszłym cyklu cień na facelle paskowymdlatego ufam tylko becie
![]()

callina
Gratuluję!Wczoraj było 9 dpo a dziś jest 10 dpo

W którym cyklu starań się udało?
penguinlicious
Dopiero 13 dni po zastrzyku (czyli 11dpo) było zupełnie czysto. Niby różnica niewielka, ale i tak się strachamA poprzednio jak Ci się Ovi wypłukała ?

Ale stwierdziłam, że jak będę dalej kminić, to zrobię i jak zobaczę biel, to przestanę sobie wkręcać przynajmniej.
reklama
93kora
No to zrób, najlepiej terazDopiero 13 dni po zastrzyku (czyli 11dpo) było zupełnie czysto. Niby różnica niewielka, ale i tak się stracham
Ale stwierdziłam, że jak będę dalej kminić, to zrobię i jak zobaczę biel, to przestanę sobie wkręcać przynajmniej.