reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie jakby cień ale wygląda na tą szarą, testową

Załączniki

• 20250312_073154.jpg
    20250312_073154.jpg
    725,6 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Dziewczyny, potrzebuję wspólniczki do ewentualnego ukrycia zwłok. Mąż zauważył, że ukryłam testy ciążowe pod jego majtami, żeby mnie nie kusiło je robić, i w ramach rewanżu popodrzucał mi je w moich rzeczach. 😵‍💫 Otwieram szufladę z bielizną - test na wierzchu. Szafka w łazience - kolejny. Idę robić młodej śniadanie - test oparty o płatki. 🤣 Zadzwoniłam do dziada i pytam o co mu chodzi?
- No weeeeź zrób, bo już chciałbym wiedzieć, czy chłopaki dali radę, czy muszę ściągać rezerwowych!
- Jakich rezerwowych?
- A widzisz, ty nawet nie wiesz, że już trwa trening jajo-komando fok!

Dziewczyny, potrzebuję wspólniczki do ewentualnego ukrycia zwłok. Mąż zauważył, że ukryłam testy ciążowe pod jego majtami, żeby mnie nie kusiło je robić, i w ramach rewanżu popodrzucał mi je w moich rzeczach. 😵‍💫 Otwieram szufladę z bielizną - test na wierzchu. Szafka w łazience - kolejny. Idę robić młodej śniadanie - test oparty o płatki. 🤣 Zadzwoniłam do dziada i pytam o co mu chodzi?
- No weeeeź zrób, bo już chciałbym wiedzieć, czy chłopaki dali radę, czy muszę ściągać rezerwowych!
- Jakich rezerwowych?
- A widzisz, ty nawet nie wiesz, że już trwa trening jajo-komando fok!
Kocham ten humor

U mnie jakby cień ale wygląda na tą szarą, testową
Coś tam przebija, jutro powinna być mocniejsza jak to ciąża 😁

Mi wyskoczyła w niedzielę jakaś kulka na języku i już obstawiam że mam raka języka 🫣 Myślałam że to krostka i zniknie ale już środa a ona nadal jest. Paliłam sobie w czasie studiów więc temu obstawiam najczarniejsze scenariusze 😅

Niestety nie mam pojęcia. Chciałam robić testy owulacyjne ale dotarły dopiero w czwartek. Wtedy pokazywały drugą kreskę ale każdego dnia coraz jaśniejszą. Więc zakładam, ze była wcześniej, po obserwacji śluzu myślę, ze może 4 lub 5 marca ale to tylko przypuszczenia, więc teoretycznie dziś by było 8/9/10 dpo.

Niestety nie mam pojęcia. Chciałam robić testy owulacyjne ale dotarły dopiero w czwartek. Wtedy pokazywały drugą kreskę ale każdego dnia coraz jaśniejszą. Więc zakładam, ze była wcześniej, po obserwacji śluzu myślę, ze może 4 lub 5 marca ale to tylko przypuszczenia, więc teoretycznie dziś by było 8/9/10 dpo.
A to jeszcze za wcześnie być może:D ja dzisiaj 9dpo i czekam na poniedziałek najwcześniej:D

reklama
Do góry