Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham ten humorDziewczyny, potrzebuję wspólniczki do ewentualnego ukrycia zwłok. Mąż zauważył, że ukryłam testy ciążowe pod jego majtami, żeby mnie nie kusiło je robić, i w ramach rewanżu popodrzucał mi je w moich rzeczach.Otwieram szufladę z bielizną - test na wierzchu. Szafka w łazience - kolejny. Idę robić młodej śniadanie - test oparty o płatki.
Zadzwoniłam do dziada i pytam o co mu chodzi?
- No weeeeź zrób, bo już chciałbym wiedzieć, czy chłopaki dali radę, czy muszę ściągać rezerwowych!
- Jakich rezerwowych?
- A widzisz, ty nawet nie wiesz, że już trwa trening jajo-komando fok!
Coś tam przebija, jutro powinna być mocniejsza jak to ciążaU mnie jakby cień ale wygląda na tą szarą, testową
A który dpo?U mnie jakby cień ale wygląda na tą szarą, testową
Niestety nie mam pojęcia. Chciałam robić testy owulacyjne ale dotarły dopiero w czwartek. Wtedy pokazywały drugą kreskę ale każdego dnia coraz jaśniejszą. Więc zakładam, ze była wcześniej, po obserwacji śluzu myślę, ze może 4 lub 5 marca ale to tylko przypuszczenia, więc teoretycznie dziś by było 8/9/10 dpo.A który dpo?
A to jeszcze za wcześnie być możeNiestety nie mam pojęcia. Chciałam robić testy owulacyjne ale dotarły dopiero w czwartek. Wtedy pokazywały drugą kreskę ale każdego dnia coraz jaśniejszą. Więc zakładam, ze była wcześniej, po obserwacji śluzu myślę, ze może 4 lub 5 marca ale to tylko przypuszczenia, więc teoretycznie dziś by było 8/9/10 dpo.
U mnie to samoU mnie 9 dpo i biel na tescie
Także jutro kolejna próba
Wieczorem powinna być wyraźniejsza jak to ciąża lub jutro ranoU mnie jakby cień ale wygląda na tą szarą, testową