reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Dziewczyny, widzę że jest jakiś problem z dostępnością Fertistim, nigdzie nie mogę znaleźć 🙁 Może któraś polecić coś podobnego? Zależy mi na dużej dawce inozytolu (min. 2000+50) w dwóch formach: mio- i d-chiro- w stosunku 40:1 i najlepiej w jednej porcji (tamten miał takie ilości w jednej saszetce).
Patrzyłam na Ovulomed, ale tam mi nie odpowiadają formy kwasu foliowego i wit. B12 (niemetylowane). Inofem ma tylko mio-inozytol. Ovarin byłby spoko, ale za mało inozytolu łącznie. No i tak szukam i szukam…

reklama
Dziewczyny, widzę że jest jakiś problem z dostępnością Fertistim, nigdzie nie mogę znaleźć 🙁 Może któraś polecić coś podobnego? Zależy mi na dużej dawce inozytolu (min. 2000+50) w dwóch formach: mio- i d-chiro- w stosunku 40:1 i najlepiej w jednej porcji (tamten miał takie ilości w jednej saszetce).
Patrzyłam na Ovulomed, ale tam mi nie odpowiadają formy kwasu foliowego i wit. B12 (niemetylowane). Inofem ma tylko mio-inozytol. Ovarin byłby spoko, ale za mało inozytolu łącznie. No i tak szukam i szukam…
Może Miovelia pro?

Coś ruszyło. Testy od góry od 7 DC wtedy jakaś ciemna była potem długo nic i dziś 16dc zaczęła ciemnieć znów 😍 Śluz mnie zalewa. W sobotę liczę że na dzień kobiet dostanę tulipana 🌷
Że ci się chce robić tyle testów.
Pisalas że mąż nie chce dziecka?
Zmieniło się coś?
Bo jaczytam ale kiepsko się udzielam

Z rabatem jeszcze :D

Edit : widzę ,że nie jest dostępny.

Masz link , jak klikam dodaj do koszyka do dodaje :)

Załączniki

• Screenshot_20250306-173225.png
    Screenshot_20250306-173225.png
    182,9 KB · Wyświetleń: 16
Brak w Warszawie 😭 A opcja „z dostawą” niedostępna 😢
Sprawdź jeszcze tutaj mi pokazuje w Warszawie kilka aptek ale nie wiem w jakiej dzielnicy mieszkasz
Edit.juz widze że ktoś to wstawił 😅

reklama
Do góry