reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Mi się podobają imiona zupełnie inne niż mojemu mężowi, więc mielibyśmy mega mega problem
oj to musiałby być mega kompromis 😁
to życzę szybkiego zaciążenia, zdrowego bobasa z naciskiem na płeć żeńską 🤭🤣

w ogóle ja mam przeczucie, że w najbliższym czasie jak będę w ciąży to będzie syn właśnie 🤭

E, e....40 to mlody wiek 😆
A tak naprawdę ja to mam teraz momentu zwatpienia, mimo że bardzo chciałam, ale to chyba naturalne....
Oczywiście ze naturalne! Ja mimo że chce drugiego dziecka, nie mogę się doczekać aż zajdę w ciążę, w kółko mi się śni że jestem w ciąży albo maluszek a i tak mam takie chwile zastanowienia czy aby na pewno to dobry pomysł. Mam 37 lat prawie i zastanawiam się czy będę miała siłę na to, czy aby na pewno znowu chce takiej rewolucji, trochę zrezygnować z tej wolności która ledwo odzyskałam a za którą tak tęskniłam. Przecież wątpliwości są chyba normalne! Czy tylko ja tak mam?

reklama
Oczywiście ze naturalne! Ja mimo że chce drugiego dziecka, nie mogę się doczekać aż zajdę w ciążę, w kółko mi się śni że jestem w ciąży albo maluszek a i tak mam takie chwile zastanowienia czy aby na pewno to dobry pomysł. Mam 37 lat prawie i zastanawiam się czy będę miała siłę na to, czy aby na pewno znowu chce takiej rewolucji, trochę zrezygnować z tej wolności która ledwo odzyskałam a za którą tak tęskniłam. Przecież wątpliwości są chyba normalne! Czy tylko ja tak mam?
Dokładnie mam podobnie, ja mam 40 więc właśnie tu się takie myśli i przeliczenia włączają 😏

Do góry